Recenzie oja Max Factor



     Cred ca v-ati obisniut ca in fiecare comanda plasata pe Aoro.ro sa am si o oja, este indmisibil sa trec la categoria lacuri de unghii si sa nu adaug macar una in cosul de cumparaturi. Ce-i drept nu am fost niciodata dezamagita, mi-au placut culorile, desi uneori manichiura nu a rezistat cat mia-s fi dorit. Insa incep sa cred ca unghiile mele au o problema! Nici o oja nu rezista mai mult de 2 zile pe unghii, mai ales in ultima perioada, nu-mi pot da seama de ce.

    In general cand intru pe site si caut oje, ma uit la produsele ce sunt lichidare de stoc, fiindca in acest fel imi iau oje de la brand-uri renumite, nuante dragute, pe care inca nu le am in colectie la preturi mult mai mici, uneori chiar la jumatate.

    De data aceasta mi-am luat o mini-oja. M-a incantat la nebunie nuanta, si asa cum v-am spus mai sus, era lichidare de stoc si am gasit-o la pretul de 12 lei, redus de la 22 lei. O afacere buna zic eu. Acum pe site nu mai este diponibila nuanta aceasta insa au adus pe stoc noi nuante absolut dementiale. Cred ca si luna aceasta am sa-mi iau una, rosie, ca doar se apropie sarbatorile si consider ca rosu e cea mai potrivita nuanta.





   Produse de la Max Factor eu mai am, si ma declar multumita, ultimul produs incercat a fost CC Cream-ul pe care eu una il ador, de cand l-am cumparat doar pe el il folosesc, nu mai folosesc niciun alt BB Cream, CC Cream sau fond de ten. Cred ca este cel mai bun produs pentru ten incercat pana acum de mine si vi-l recomand si pe acela la fel ca pe toate produsele de la acest brand.

   Oja Max Factor e in nuanta 14 Dazzling Blue. Traducerea nuantei fiind " Albastru orbitor ", da e faina rau, are aspect metalizat si desi am, crezut ca e albastra, in functie de miscarea mainilor albastrul se transforma in verde, e o culoare tare speciala. Pana acum nu am gasit o atfel de oja, nici aceasta nuanta nu am vazut-o atat de des, asa ca ma pot bucura de o oja speciala. Eu am aplicat-o in doua straturi si asa va recomand si voua, dupa cum o sa vedeti in poze intr-un singur strat se vede unghia si culoarea nu e foarte bine definita. Se aplica foarte usor si nu se ingroasa. Din pacate oja a rezistat doar o singura zi. Trebuie sa va spun sincer ca nu cred ca ojele sunt de vina, tind sa cred ca unghiile mele au o problema, nu cred ca e posibil ca mai toate ojele incercate de mine, pe unghiile mele sa sara la o zi, doua dupa aplicare iar pe unghiile altor persoane sa reziste chiar si o saptamana. Daca stiti vreun truc despre cum as putea face ca oja sa reziste mai mult, va rog sa mi-l impartasiti si mie!

Asa arata intr-un singur strat:



Asa arata in 2 straturi:






Ce e asta??


    Eu sper sa va placa noua mea oja si daca aveti ocazia sper sa o achizitionati, pe site veti gasi o multime de nuante frumoase!


Ce parere aveti?

Etichete: , , ,