TAG: The very inspiring blogger award    Acesta este primul tag pe care il fac de cand am blogul, nu am fost nominalizata niciodata pana acum, cred ca motivul e ca fetele bloggerite carora le comentez si pe care le urmaresc nu stiu ca am blog.

   Eu ii multumesc tare mult Mirabelei pentru nominalizare, pentru ca s-a gandit si la mine!

    Trebuie sa spun 7 lucruri despre mine si sa nominalizez inca 15 bloggerite pentru a face acest tag. Nu stiu daca o sa am 15, cred ca nu, dar cele pe care le urmaresc cu drag si care cred ca si-ar dori vor fi nominalizate.

   Una peste alta, sincer nu-mi prea place sa vorbesc despre mine :D, dar o sa spun cateva lucruri. Scurt si la obiect!


    1. Am 22 ani si sunt casatorita de un anisor si ceva.    2. Imi place sa gatesc. Nu fac eu cine stie ce delicii iesite din comun, insa fac si eu ce stiu.    3. Imi place la nebunie culoarea mov si roz. Daca pentru roz ma limitez doar la farduri, rujuri si oje, pentru hainute optez culoarea mov. Sincer nu prea ma incumet sa port foarte mult roz la hainute si nici altundeva, folosesc aceasta culoare in limita bunului simt, nu abuzez.

    4. Cumpar oje din fiecare magazin in care intru, chiar daca stiu ca nu le pot folosi pe toate prea curand.    5. Sunt incapatanata si ma enervez tare repede :D     6. Sunt innebunita dupa cercei, nu ies din casa fara o pereche. Imi plac cei lungi.    7. Produsul de make-up nelipsit si care este cel mai important pentru mine este rimelul.
Cam atat despre mine.

    Nominalizez pe  Alina, Deyutza, Ilda, Lucia, Anca, Elena, Claudia. Cine nu a facut acest tag il rog cu mare placere sa il faca! Pupici! :*