Ulei pentru par indisciplinat L'oreal Professionnel- review



    A venit timpul sa va vorbesc despre un produs care mi-a facut zilele frumoase si.... parul. Da, atunci cand parul se aseaza frumos si zilele mele sunt mai bune, parca imi vine sa mai ies din casa cu parul frumos aranjat, lucios si catifelat.

   Cred ca ati obeservat ca in fiecare luna plasez cate o comanda pe Aoro.ro. Da, de data aceasta o sa va vorbesc despre un produs comandat de pe site. Am vazut ca ati fost tare curioase de rezultate atunci cand v-am aratat comanda si acum puteti vedea parerea mea.

   Este vorba despre Ulei pantru par indisciplinat L'oreal Professionnel.



   Vai de mine, daca ati sti cat de mult mi-am dorit acest ulei pentru par si nici ca-l gaseam undeva, sau poate nu cautam eu unde trebuia. Prima data l-am vazut la coafor, cand domnisoara care imi aranja parul folosea tot timpul acest ulei si parul meu statea suuuper!! Am intrebat-o unde il pot gasi insa mi-a spus ca se gaseste exclusiv la acel salon la pretul de 70 lei. Hmmm... dar oare sa dau 70 lei pe un ulei de par?! Nuu... poate il gasesc eu pe undeva - zic -. Si bine am facut ca nu l-am achzitionat atunci, caci l-am gasit pe site la un super pret de 40 lei, mult mai ieftin! Am facut o afacere buna!!

       Ce-mi doresc eu de la un ulei de par?

    Brandul L'oreal intotdeauna m-a multumim, toate produsele incercate de mine mi-au placut si nu aveam niciun dubiu ca acesta nu va fi, chiar daca nu l-as fi testat inainte. Segmentul L'oreal Professionnel ofera o gama larga de produse de calitate superioara pentru par.  Oferta standard a L'oreal Professionnel este impartita pe doua categorii avand produse ce se pot folosi acasa dar si produse care sunt dedicate exclusiv saloanelor profesionale.

  Cantitatea uleiului este de 125 ml si ma va tine luni bune, fiindca la o aplicare este necesara doar un strop de produs pentru ca isi face treaba foarte bine. Se gaseste intr-o sticluta dintr-un plastic foarte tare cu un sistem de dozare perfect, mai exact: nu contine capac insa rotirea catre dreapta a partii superioare face ca sistemul de dozare tip pompita sa se deschida foarte usor iar dupa ce ne-am facut treaba cu produsul il putem roti inapoi si nu vom mai avea nicio grija caci sticluta este inchisa ermetic.



  Este incolor, chiar daca pare mov, doar sticluta este de aceasta culoare, are un miros placut, dulce ce persista in par dupa aplicare, nu ingrasa parul.



   Eu l-am folosit pe parul uscat si a reusit sa imi disciplineze toate firele rebele, parul se aranjeaza mult mai frumos, incat nu am mai folosit nici macar placa ca sa-l faca sa stea cum vreau eu. Ofera stralucire parului, il lasa matasos si catifelat. Am observat ca daca il folosesc inainte de a-mi intinde parul cu placa, acesta se intinde mai repede si sta mai mult timp drept.

  De cand il am il folosesc tot timpul, abandonandu-le pe cele cumparate inainte. Cu siguranta il voi recumpara dupa terminare, desi ma va tine foarte mult timp.


Voi ati folosit acest produs?

Etichete: , , ,