Bratarile, un accesoriu important?




   Cred ca orice femeie iubeste bijuteriile. Fie cerceii, colierele, inelele sau ceasuri. Da, si mie imi plac, si nu exista tinuta pe care sa nu o accesorizez cu vreo bijuterie. Dar am grija sa nu exagerez, caci nu vreau sa par o pitipoanca care este imbrobodita cu zeci de bratari, coliere, inele sau cercei. Nu, simplu dar cu bun gust.

   Ei ce vreau eu sa va spun e ca, nu arunc banii aiurea pe coliere sau alte chestii e cate 300 ron, or fi ele frumoase, nu cotest asta, dar deocamdata bugetul nu-mi permite sa-mi iau cateva coliere la pretul acesta,

   Cred ca ati observat ca in ultimul timp am tot cumparat coliere si cercei de pe site-urile chinezesti. Dar chiar si ceasuri, pe care le-am vazut si pe site-urile romanesti la preturi de cateva ori mai mari.

   Asa ca am rasfoit si site-ul Eachbuyer, pe care il rasfoiesc cam des in ultima vreme. Nu am dat comanda pana acum dar ma cam mananca degetele :D .Am gasit cateva chestii foarte misto, care au si pret foarte bun.

   Pe site sunt o multime de lucruri, ce vrei si ce nu vrei, chiar si corpuri pentru iluminat, huse pentru telefoane, lucruri pentru decorul casei si tot felul.


  Eu ma uit mai mult la accesorii. In postarea de astazi o sa va arat cateva bratari interesante. Nu prea port bratari dar pe acestea chiar le-as vrea.

Click Doar 2 $



Click  2,25$



Click   2,25$





Click 3,50$



Voi stiati de acest site?
Credeti ca bratarile sunt un accesoriu important?