Geanta, un accesoriu important?




   Gentile.. asa-i fetelor ca niciodata nu avem destule? Eu asa cred, gentile sunt accesoriul cel mai important, pe langa faptul ca arata bine o doamna ce poarta o geanta frumoasa, acestea sunt extrem de utile. Fie ca mergem la plimbare, la munca, in vacante, gentile sunt nelipsite.

  De ce spun ca sunt cele mai importante? Pentru ca in ele punem tot felul de chestii, telefonul, sevetele, un rimel, un gloss, o oglinda, ba o crema de maini si lista poate continua ( o lista cam lunga). In general eu port genti pentru mana, desi in ultimul timp cele de tip postas mi se par chiar faine, pentru ca sunt extrem de utile atunci cand mergem la cumparaturi, nu ne dorim sa alergam prin mall sau prin oras cu geanta in mana.

   Chiar daca imi plac gentile, la fel ca si pe celalalte accesorii, nu dau bani ca nebuna pe ele :)). Imi aleg genti frumoase, care imi plac si care sa aiba preturi rezonabile. Nu mica mi-a fost mirarea, ca atunci cand am mers prin oras sau pe site-urile de la noi din tara, sa gasesc genti pe care le-am vazut pe site-urile din strainatate, la preturi mult mai mari. Chiar daca cele din afara ajung mai greu, eu zic ca asteptarea merita!


O sa va arat cateva modele de pe site-ul Eachbuyer care mie mi-au placut mult.


Click



Click



Click




Click




Click

Cum vi se par aceste modele?