Manichiura ne defineste



   Cred ca orice fata este innebunita dupa oje si tot felul e chestii pentru manichiura. La fel sunt si eu. Iubesc sa cumpar oje, de tot felul, care mai de care mai colorate, sa-mi insenineze ziua atunci cand sunt mai posomorata. Totusi sunt constienta, imi cumpar zeci de oje, pentru ca nu exista magazin din care sa ies fara a adauga in cos macar o singura oja, de faptul ca nu voi reusi niciodata sa le folosesc pe toate pana la fundul sticlutei. Ba ma plictisesc de culoare, ba ( in cel mai sigur caz) ojele se usuca. Pacat de le, insa nu ma pot abtine :D

  Eu nu imi fac manichiuri complicate, nu sunt talentata si nici rabdare sa le fac nu am, nici macar sa astept sa se usuce. Insa am vazut pe un site, si anume Eachbuyer, despre care v-am vorbit in nenumarate randuri, o multime de chestii interesante pentru o manichiura perfecta! Si pe deasupra sunt si ieftine.

  Cum in ultima perioada se cam poarta unghiile cu gel, eu nu sunt fana si nu voi fi prea curand, se gasesc si lampe UV. Eu ma uit mai mult la stickere pentru unghii sau pensulici pentru a realiza modele.

   O sa va arat cateva lucrusoare superbe.

Click




Click



Click



Click



Click





Ce spuneti, sunteti tentate de ceva?