Manichiura saptamanii




    Saptamna trecuta am primit o multime de produse Killy's si deja le-am pus la treaba. Prima impresie este buna, insa o sa va spun totul la momentul potrivit, dupa mai mult timp de testare.


   Am ales o manichiura simpla, ca de obicei, fara modele sofisticate. Insa de data aceasta am adaugat si ceva special, si anume: stickerele primite de la Killy's. Trebuie sa va spun ca nu prea am folosit stickere insa chiar imi plac,



   Acestea sunt foarte practice, nu trebuie sa stii mare lucru, le dezlipesti de pe cartonas si le pui usor pe unghie, nu am avut probleme cu ele, niciuna nu a sarit de pe unghie peste noapte si trebuie sa va spun ca nu am aplicat niciun lac de unghii pe deasupra.

   Imi plac la nebuie aceste stickere, ofera o eleganta aparte manichiurii, sunt perfecte  pentru o zi obisnuita, insa daca avem vreo ocazie speciala le putem folosi cu mare incredere, caci vor face senzatie. Imi place ce a iesit, acum maniciura mea nu mai este una banala!

   Da, va recomand cu mare incredere aceste stickere!

   Am ales sa folosesc oja Avom Gel Finish in nuanta Lavender Sky, care are un luciu frumos si rezista bine pe unghii, iar pentru inelar am ales Astor Perfect Stay nuanta 107, o nuanta de nude.