Noua oferta Sheinside



   Chiar astazi mi-a sosit si ultima comanda de la Sheinside. Sunt extrem de incantata!!! Produsele sunt superbe!!

   Stiti ca am ceva probleme cu browserul si nu reusesc deloc sa fac tot ceea ce imi doresc. Mai exact, sunt impiedicata sa ma loghez cu facebook-ul pe Sheinside pentru a mai da o comanda, caci acolo am ceva puncte stranse si nici nu mai pot strange in aceasta perioada. Sunt foarte dezamagita. Dar o rezolv eu.

   Totusi pot intra pe site la contul meu de Sheinside Publish Program unde pot vedea toate ofertele lor. Si au inca una super.
 
Spring is coming,come and get your amazing Spring look!

ONE BRILLIANT CHOICE FOR YOU!

30% OFF OVER $65  CODE:blockbuster30

38% OFF OVER$125  CODE:blockbuster38

Ends:Jan/27



   Se apropie primavara ( sper ), asa ca incep sa-mi umplu garderoba cu hainute cat mai frumoase si daca sunt si la oferta e si mai bine. Nu stiu cum sunteti voi, insa cam de pe acum eu imi strang banuti si imi cumpar produse mai subtirele pentru primavara, pulovere care pot fi purtate si acum dar si mai incolo.

  Am lungit-o prea mult. Noua oferta are cateva avantaje, pe langa faptul ca au adaugat pe site hainute noi, la fiecare comanda ce depaseste 65$, folosind codul: blockbuster30, avem o reducere de 30%!! iar la o comanda de 125$, folosind codul: blockbuster38, avem o reducere de 38%. Super nu??

                                       Grabiti-va, oferta e valabila pana pe 27 ianuarie!

    Uitati ce mi-am pus eu pe lista!


Click




Click



Click




Click



Voi pe ce ati pus ochii?