Oferta de Valentine's Day



   Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut luna ianuarie. Parca acum ce treceam in noul an si deja mai sunt cateva zile ca se incheie luna.

   Si vine luna februarie. Cred ca stie toata lumea la ce ma gandesc, asa-i? Da, este ziua indragostititlor. Desi nu e o sarbatoare traditionala cred ca mai toate cuplurile o sarbatoresc prin mici atentii. Desi cred ca dragostea ar trebui sarbatorita in fiecare zi, nu doar de 14 februarie.

  Si cum este la moda si stiu din fiecare an, toate site-urile au super reduceri! Asa au si cei de la Sheinside care pe mine ma au clienta fidela. Au o noua promotie pentru Valentine's day, si nu pot spune ca nu imi place. Dimpotriva, e o oferta tare buna!!

 
Valtine's Day Sale!

Valtine's Day is coming,come and get your sexy look!

Extra US$8 Discount Over US$55 Code:valentine8

Extra US$18 Discount Over US$115 Code:valentine18

Ends:Feb/14



   Chiar adca vom plasa o comanda acum, aceasta nu va ajunge de 14 februarie, insa in martie de ziua martisorului cu siguranta vom fi imbracate cu ele. Asa ca nu e niciun motiv de a nu plasa o comanda.

  Reducerea cu ocazia aceste sarbatori consta in: peste o comanda de 55$ avem 8$ in plus folosind codul:valentine8, iar la o comanda de peste 115$ avem 18$ in plus folosind codul:valentine18. Este super avantajos!

    Sa va arat ce mi-a facut mie cu ochiul!

Click




Click




Click



Click


Pe voi ce va tenteaza?