Solutie micelara Bioderma Sebium H2O- review



   Stiti ca sunt fana Aoro.ro, asa-i? Da, am plasat cateva comenzi la ei si am fost atat de incantata,de la pretul produsului pana la seriozitatea curierilor care mi-au adus comanda, mai exact cei de la Cargus.

   Acum ceva timp am primit o comanda formata dintr-o solutie micelara de la Bioderma in varianta mica, crema La Roche-Posay Effaclar Duo, apa termala La Roche Posay, oja Max Factor despre care v-am vorbit aici, si servetele intime Nivea.




   Astazi o sa va vorbesc despre Solutia micelara Bioderma Sebium H2O. Cred ca fiecare dintre noi a auzit pana acum macar o data de brandul Bioderma. Si eu la fel, am auzit si am citit o multime de review-uri bune, care m-au facut sa imi doresc sa incerc macar un produs de la ei. Primul produs adaugat pe lista de cumparaturi a fost lotiunea micelara despre care am citit zeci de review-uri excelente. Aceasta cumparata de mine este pentru ten mixt si gras.




   Bioderma este un brand cunoscut in intrega lume, laboratoarele sale fiind cel mai des recomandate de catre dermatologii francezi.
  Au produse ce reusesc sa trateze orice tip de piele, chiar si pe cea foarte sensibila.


   Pana acum ceva timp nici nu stiam de ce este o solutie micelara si pentru ce se foloseste. Pentru a ma demachia foloseam servetele demachiante sau demachiant. Dar am gasit solutia usoara si rapida pentru tenul meu.

    In ce consta solutie micelara:



   Ce parere am eu despre lotiunea micelara Bioderma Sebium H2O?

    Incep cu ambalajul, este din plastic tare iar sistemul de dozaj este excelent,  capacul se deschide un picut mai greu insa este perfect, caci in acest fel daca vom lua sticluta cu noi in vacante nu va fi nici cel mai mic risc de a varsa produs. 







    Lotiunea are culoare usor albastruie. Desi citisem pe un blog ca aceasta culoare nu se vede pe discheta demachianta, aceasta se vede putin. Are un miros placut, revigorant. 

    Ce imi place cel mai mult este ca aceasta curata foarte bine machiajul, nu este necesar sa insistam, 

    Lasa tenul foarte curat si catifelat dupa demachiere. Nu am avut niciun discomfort dupa folosire, cum ar fi senzatie de usturime, mancarime sau roseata. Dupa ce imi demachiez tenul cu aceasta lotiune, nu mai clatesc pentru ca imi simt tenul suficient de curat si nu am nicio senzatie lipicioasa.

   Gramajul pentru lotiunea in varianta travel size este de 100 ml, insa este destul de spornic, nu este necesar sa folosim foarte mult produs la demachiere.

   Are un gust usor amar.

   Pretul, sa fiu sincera mi se pare putin cam mare, fata de cea de la Garnier, pe care am folosit-o pana acum. Este de 26 ron pentru varianta travel size- 100ml, pentru 250 ml pretul este de 50 ron iar pentru full size, 500 ml este de 69 ron



   Sunt foarte incantata de acest produs, as recumpara aceasta lotiune, isi face treaba foarte bine. Cu siguranta daca as avea varianta full size si as folosi-o zilnic cred ca mi-ar ajunge cam 5-6 luni, Un lucru excelent! Un singur minus pentru mine ar fi pretul cam maricel, dar as face ceva economii, nu mi-as mai cumpara tot felul de prostii si as cumpara-o.

    Eu v-o recomand cu mare drag!



Ati incercat lotiunea micelara Bioderma Sebium H2O?
Cum vi s-a parut?

Etichete: , , ,