Testare mostre Vichy Liftactive Supreme  Am castigat acum ceva timp cateva mostre Vichy Liftactive Supreme, mai exact 7 la numar.   Asa cum v-am mai spus si in alte articole, nu prea foloseam mostre pana de curand, cand mi-am spus ca e un plus in alegerea cremei, fondului de ten sau a mastii de par, asa putem vedea daca mi se potriveste sau nu.

  Am mai incercat mostre de la Vichy, mi-au placut asa ca am fost incatata cand le-am primit.

  Pentru inceput, am desfacut cateva pentru a le pune intr-o cutiuta goala de la Flormar, caci era cam aiurea si neigienic sa desfac mostra si sa o las asa. Zis si facut!

  Asa ca am inceput sa o folosesc seara. Mi se pare buna, insa are ceva ce m-a facut sa nu o mai folosesc.

  Aceste mostre sunt pentru corectarea ridurilor si fermitatii pielei.  Nu pot spune ca nu sunt la varsta in care ridurile se arata foarte tare, insa mi-am spus decat sa tratez, mai bine sa previn.

 Am folosit crema cateva zile, dupa care am abandonat-o.

    Ce mi-a placut:
    Ce nu mi-a placut:

   Nu pot spune de efectele sale pentru riduri, daca le corecteaza sau nu, pentru ca nu am folosit aceasta crema suficient de mult. Insa, pot spune ca este destul de buna tinand cont ca hidrateaza foarte bine tenul, lasandu-l moale si catifelat. Daca nu ar fi fost gustul acela as fi folosit-o pana la ultima picatura.


Voi ati incercat aceasta crema?
Cum vi s-a parut?

Etichete: , ,