Tinuta saptamanii cu Sheinside



   In urma cu o saptamna am primit un frumos colet de la Sheinside. L-am deschis extrem e curioasa, si am gasit ceva absolut superb. Am primit o pereche e jeansi  si o jacheta. Ambele sunt superbe, imi plac la nebunie si marimile mi se potrivesc foarte bine.

   Eu port M la jeansi in general insa de pe site am ales XL, sunt putin larguti la talie, dar ii port cu o curea. Cat despre jacheta, la inceput am fost in dubii. Eu port S-M, iar de pe site mi-am ales pentru prima data M si am facut alegerea perfecta!

  Am facut ceva poze, desi aveam in plan sa merg intr-un loc frumos, insa vremea ploiasa nu m-a lasat deloc si stiu ca va doreati sa vedeti cum se aseaza produsele, asa ca nu am mai stat pe ganduri. Nu au iesit cum voiam eu, sa stiti ca produsele sunt mult mai frumoase in realitate. Promit ca atunci cand vremea va fi mai frumoasa o sa fac alte poze cu noi tinute in care sa le port.

  Despre jeansi pot sa va spun ca sunt foarte frumosi, imi place modelul si se aseaza bine pe mine. Jacheta m-am asteptat sa fie toata din piele :d, dar nu a fost asa, doar manecile sunt din piele, si sa fiu sincera imi place mai mult asa. Materialul este unul finut, elastic si se calca usor, cusaturile sunt foarte finute, Are fermoar plast lateral, care da un aspect foarte chic. Imi place la nebunie, serios!            Daca si voua va place nu ezistati sa cumparati aceste produse, chiar merita toti banii!

Jacketa: AICI
Jeans: AICI















Cum vi se par produsele?