Tinuta saptamanii



   Duminica, o zi superba, un soare frumos si vreme mult mai calda ca in ultimele zile, asa ca am luat-o pe sora mea in cautarea unui loc frumos pentru o sedinta foto ;)).

   Fiindca a nins mult, cam peste tot e extrem de urat fiinca zapada s-a topit si e o umezeala, asa ca ne-a luat ceva sa vedem unde putem face cateva poze frumoase. Zapada nu era topita si cred eu ca au iesit ceva poze bune.    

   Una peste alta, in postarea de astazi o sa va arat cateva poze cu o tinuta obisnuita, in care port jacheta  castigata la campania BlogAwards, de pe Zonia.ro. V-am  mai aratat-o pe blog si pe facebook, insa acum puteti vedea cum se aseaza.

   Am asteptat comanda cu sufletul la gura, caci pe site aceasta jacheta arata foarte bine, si am sarit in sus de bucurie cand am primit-o si am vazut ca nu e nicio diferenta ca pe site. Culoarea este una frumoasa, crem, in ultimul timp in cumpar cam multe hainute in aceasta nuanta.

   Materialul este bun, fin la atingere, in fata prezinta nasturi tip accesoriu si epoleti, care mie imi plac la nebunie pentru ca dau o eleganta aparte. Prezinta un cordon in talie, care personal nu-mi place este cam lung si nici nu pot sa-l prind frumos, asa ca aleg sa o port fara el.

  Are buzunare, foarte important pentru mine, si se incheie un fermoar auriu. Eu am marimea M, in general port S-M, asta e problema la mine, sunt intre marimi, insa aceasta mi se potriveste foarte bine! Nu ma tine si nu ma incomodeaza.

   Manecile imi sunt putin cam lungi, in poze sunt rasfranse pe dedsupt, dar se rezolva la un croitor.

   Gulerul este usor inalt.


   Mie imi place la nebunie si sunt incantata de produsul ales. Pretul sau a fost de 149 ron, redus de la 259 ron.



















Jacheta: AICI

Cum vi se pare jacheta?

Etichete: , ,