Ceas in culori primavaratice




    Cred ca v-ati dat seama ca sunt innebunita dupa ceasuri. Acum nu mai exista o comanda care sa nu includa si un ceas. Cred ca este un accesoriu extrem de important si feminin, daca stim cum sa-l alegem si care sa ne reprezinte.

    Pana acum mi-am cumparat doar ceasuri simple, intr-o singura culoare, care sa nu iasa prea tare in evidenta. Dar am primit o propunere de la Ceasuri dama-ieftine.ro, de a incerca un model diferit de ce mi-as fi cumparat eu. Si nu am refuzat, pentru ca ar fi ceva nou si cred ca ma reprezinta. In plus, se apropie primavara si un ceas colorat este tot ceea ce ne trebuie pentru a completa o tinuta.

   Acest site este exclusiv pentru ceasuri dama si trebuie sa va spun ca sunt o mutime de modele pe site. Pentru toate gusturile, varstele si mai ales pentru toate buzunarele. Se apropie 1 martie, 8 martie si e ocazia perfecta pentru a face un cadou frumos rudelor noastre iar pe site-ul ceasuri dama-ieftine.ro, puteti gasi tot ce va doriti fara a cheltui prea multi bani. In aceasta perioada sunt si super reduceri, asa ca nu mai stati pe ganduri!

    Sa nu mai spun de faptul ca doamna cu care am vorbit pe facebook este foarte draguta si a raspuns foarte frumos si repede la intrebarile mele. Coletul mi-a fost trimis prin posta si a venit la fel de repede ca si prin curier. Am ramas uimita, caci joi mi-a fost trimis iar vineri deja il aveam!

   Ceasul pe care l-am primit este superb! Desi la inceput am crezut ca nu o sa-mi placa, atunci cand l-am primit m-am indragostit pe loc. Este viu colorat si poate fi purtat asortat usor la diferite tinute. Bratara este metalica si se potriveste perfect! Cadranul auriu ii da un aer elegant si rafinat. Char imi place!

    La o comanda de 90 lei facuta pe site, primiti o bijuterie cadou! <3

      O sa va las cateva poze ca sa va faceti o idee.







                                                   Eu sunt indragostita de acest ceas!

Il puteti gasi AICI!

     Pe site sunt zeci de modele, care mai de care mai frumoase, atat cu bratara elastica, sau metalica cat si cu o curelusa.

      Va recomand sa intrati pe site, veti ramane placut impresionate, atat de modele cat si de preturi.


Cum vi se pare ceasul ales de mine?

Etichete: ,