Fifty Shades of Grey



    E mare nebunie acum cu Fifty Shades of Grey, tot felul de critici, articole care ne recomanda sa nu citim cartile sau sa vedem filmul..prea mare circ.



    Eu am citit cartile, toate 3 intr-o saptamana si recunosc mi-au placut la nebunie. Lasand la o parte scenele erotice, mie mi-a placut povestea de dragoste dintre cei doi..nu e o poveste extraordinar de speciala sau mai stiu eu cum, insa pot sa spun ca am fost atrasa sa citesc fiecare pagina in parte.

     Nu o sa va spun rezumatul cartilor, caci veti gasi pe net, o multime de articole. Ce vreau eu sa spun e ca s-a creat prea mare zarva, cum ca e o porcarie de carte si de film. Ei eu nu cred asta, cartile mi-au placut, filmul inca nu l-am vazut, nu am reusit sa ajung la cinema insa am vazut un pic pe net. Inca astept varianta clara, nu inregistrata din cinema.

    Ni se recomanda sa nu citim cartile pentru ca acest lucru nu ne ajuta in viata reala si nici nu e realizabil. Pai, normal, e o fictiune..nimeni nu a spus ca daca citim cartile sau veem filmul vom merge sa punem acasa in practica ce citim/vedem, nu suntem atat de prosti. NU! E o carte, trebuie tratata ca atare!


    Ce nu inteleg, e ca daca nu ti-au placut cartile de ce te-ai dus la film? Nu te-a obligat nimeni sa mergi , ai mers din proprie vointa.

    In legatura cu filmul, din ce am vazut..da, nu se compara cu, cartile...Totul e transpus altfel, sincer nici nu aveam alte asteptari , pentru ca nu ai cum sa realizezi un film de 2 ore care sa cuprinda toate scenele dintr-un volum de 600 de pagini. E imposibil! Insa cred ca merita vizionat, intr-o dupa-amiaza cu fetele sau cu iubitul.




Voi ce credeti despre acest subiect?
Ati citit cartile, ati vazut filmul?
Ce impresie v-au lasat?




Etichete: