Manichiura impecabila cu produsele Killy's




       Acum ceva timp am primit o multime de bunatati de la Killy's. Deja le-am pus in mare parte la treaba si astazi o sa va vorbesc despre cateva dintre ele.

     O sa incep cu dizolvantul Killy's . Intodeauna mi-am dorit un dizolvant bun, care sa-mi stearga repede oja, sa nu-mi usuce unghiile si sa nu aiba un miros foarte puternic. Eii si ce credeti? Am descoperit produsul minune! Si nu spun asta pentru ca l-am primit spre testare, nu!

     Pentru mine este cel mai bun produs pentru stergerea ojei pe care l-am incercat pana acum! Si nu cred ca voi gasi unul mai bun! Este un dizolvant fara acetona, contine extract de perle, vitamina F si D-panthenol.



     De ce spun asta?
    Betisoarede din bambus sunt foarte misto. Recun osc, pana cum nu am folosit acest tip de betisoare, dar imi plac la nebunie. Cu particica aceea roz se elimina impuritatile, iar cu partea ascutita impingem usor cuticulele. Se folosesc foarte usor si nu agreseaza deloc unghia. Au 10+ de la mine.



    Pila pentru unghii si ea imi place mult.Este din burete si nu agreseaza unghia.




    Stickerele de unghii sunt foarte dragute. Pana acum nu prea am folosit, nu ma tentau, dar de cand le-am primit mereu le aplic. Se aplica usor si nu sar de pe unghii. Pot fi folosite la orice ocazie, fiind foarte versatile si scotand din anonimat orice  manichiura. Vi le recomand!





     Despre tratamentele pentru unghii o sa va vorbesc intr-o alta postare, Le mai pun putin la treaba pentru a va spune totul sigur si fara nicio greseala.


     Pana atunci, pentru o manichiura impecabila ca la salon, va recomand din suflet produsele profesionale Killy's.


Etichete: , , , ,