Noi cumparaturi




       Se pare ca luna februarie se incheie tare bine. De curand am plasat o comanda pe Aoro, v-am si aratat-o pe facebook si sora mea fiind reprezentant Avon mi-am luat si un parfum.

       De produsele de pe Aoro sunt foarte multumita. Mi-am cumparat un luciu de buze Max Factor, un fond de ten Max Factor, un pachet de servetele pentru bebelusi Nivea, kit pentru sprancene Makeup Revolution London, o oja Beyu, balsam de buze Neutrogena si un gel de dus Dove. Balsamul l-am cumparat pentru sora mea, pentru ca si-l dorea mult iar sotului meu i-am luat un gel de dus.

      La prima vedere imi plac la nebunie produsele, abia astept sa le pun la treaba si sa revin cu impresii.



        Din catalogul Avon nu mi-am luat multe produse, nu  mai am nevoie de nimic ( desi cate ceva in plus nu ar strica ) dar e cazul sa fac ceva economie, luna martie e luna cadourilor asa ca portofelul trebuie sa fie plin.

      Asa cum v-am spus la inceput mi-am luat un parfum si anume parfumul Luck. Trebuie sa va spun ca e demential!! Miroase atat de biiiiiine, iar design-ul sticlutei e atat de frumos, de feminin. Nici nu va pot spune cat de mult imi place! Am dat doar 60 lei, in urmatoarea campanie e mai scump-90 lei, asa ca am facut achizitia perfecta! Eu mai am de la Avon 2 parfumuri, Today si Little Black Dress si ambele imi plac mult de tot, si persista mult timp. Si sotului i-am luat Today pentru el si e la fel de fain.



Voi ati folosit vreu produs din cele prezentate?
Ce cumparaturi ati  mai facut in ultimul timp?

Etichete: , ,