Noutati de pe Eachbuyer




    Usor, usor, mai  trece cate o zi, cate o saptamana.. cate o luna. Inca un pic si vine primavara, asa ca trebuie sa cautam din timp tinute, accesorii si tot felul de chestii care sa ne fie utile in urmatorul sezon..pe care u una il astept cu nerabdare! Abia astept soarele, caldura, ghioceii si florile.

   Vine 1 martie, 8 martie asa ca trebuie sa cautam din timp martisoare pentru fiintele dragi din viata noastra. Si un codou frumos pentru fiecare mamica.

     Eu am ales sa arunc o privire pe site-ul Eachbuyer pentru a cauta diverse chestii, imbracaminte, accesori sau orice fel de lucru car imi trebuie.

    In plus acum cu nebunia aceasta 14 februarie, pe site sunt reduceri de pana la 70% .  Ce ne mai putem dori?

    Am ales o camasuta albastra, absolut superba! In ultimul timp imi aleg doar haine de culoare albastra, mi se pare ca ma avantajeaza. Iar cea pe care am ales-o de pe site imi place mult!

Click




    Inca o camasa, de data aceasta neagra, vrea sa isi faca locul in garderoba mea. Si zau ca vreau sa o las! Nu e asa ca e frumoasa? :)

Click



    Aceasta bluzita din dantela e foarte draguta, da un aer sofisticat si elegant.

Click



     Si nu in ultimul rand, un ceas, care scoate din anonimat orice tinuta.

Click



   Sa stiti ca am pe lista  o multime de lucruri, insa ma limitez la cele esentiale. Imi doresc ca in noul sezon sa-mi iau lucruri utile, versatile, ce pot fi purtate si folosite la mai multe tinute. Nu-mi doresc sa cumpar produse p care sa le port o singura data, nu e genul meu sa arunc bani aiurea pe un produs pe care sa-l port doar o data. 


      Voi ce aveti pe lista? Ce ati dori sa va cumparati in noul sezon?