Noutati Farmec- noua gama Gerovital Hapiness



    Farmec este un brand romanesc ce ma face sa ma mandresc cu tara mea. Ma bucur ca si la noi putem face produse de calitate si la un pret accesibil, pe car toata lumea sa si-l permita.

    Eu v-am mai aratat noutatile Farmec si produse pe care le-am incercat de la ei, toate m-au multumit, poate uneori as mai fi schimbat cate ceva, dar de aceea exista categoria de comentarii pe site sau ne putem exprima parerea pe pagina lor de facebook, pentru a reusi sa gasim formula perfecta!

   Cei de la Farmec au lansat gama Gerovital Happiness. Nu am incercat pana cum niciun produs insa am planuit sa iau cate ceva.

   Pana atunci o sa va spun ce ma atrage din noua gama lansata. Au o multime de "bunatati" si cam greu e sa ma decid. Au produse de ingrijire a tenului, pentru make-up si pentru corp.

   Cum sunt innebunita dupa lotiuni de corp, laptele de corp hidratant si emolient e deja pe lista! Contine ulei de masline si acizi grasi mono si polisaturati.



    Un alt produs care mi-a stranit curiozitatea este crema hidratanta matifianta. Am mai folosit o crema matifianta Farmec de care am fost foarte incantata.  Crema contine Sebaryl ce regleaza secretia sebumului, este astringent natural si are efect matifiant.




   Fiindca e sezonul rece, desi in orice sezon este necesar, scrubul pentru picioare cred ca merita incercat.



   Noul CC Cream promite sa confere tenului nostru aspect natural  si efect revigorant si hiratant, asa-i ca suna bine?



                            Pe site sunt o multime de noutati,voua care va face cu ochiul?

Etichete: ,