OOTD- fusta Pull&Bear via Kurtmann



   Trebuie sa recunosc.. nu am prea multe fuste in garderoba. Nu stiu de ce, insa nu prea m-au atras pana de curand, iar acum vreau cat mai multe.

   Am inceput colectia de de fuste cu un model simplu dar atat de chic de la Kurtmann. Fusta este Pull& Bear si este atat de misto! Culoarea sa, fiind una simpla, poate fi asortata in zeci de combinatii fara a ne fi teama vreun moment ca am putea da gres.

   Materialul este foarte bun, din bumbac 100% si se calca foarte usor. Sa va zic ceva, era la reducere si marimea 36 nu era pe stoc, asa ca mi-am luat 38..atat de tare mi-a placut! nu am conceput sa nu o am. Desi e putin larguta, faptul ca prezinta o curelusa e un mare plus, asa ca am putut sa o asez exact cum am vrut eu.

   Nu o sa ma credeti cand o sa va spun cat am dat pe ea! Doar 20 lei!! Nu e asa ca e o mare afacere? Pe eticheta sa scria 27 euro?!! Eu sunt extrem de multumita si imi place la nebunie ca o pot asorta la orice. Merge purtata atat in acest sezon, cu dresuri negre, cum am facut si eu, insa si la vara cu piciorul gol. Are si buzunare.

   Din pacate, modelul acesta nu este pe stoc, insa la categoria fuste puteti gasi zeci de modele. Eu deja am doua pe lista.

   Sa va spun un secret. Dar sa nu spuneti la nimeni! Pe site la categoria sale, gasisti produse extrem de ieftine, ce au reduceri de pana la 80%.

   De exemplu acesti pantaloni costa doar 7 lei!!


   Stiti ca in ultima comanda mi-am luat un tricou, o pereche e pantaloni suuuuuper si aceasta fusta, asa ca in urmatoarele zile va ma urma cel putin un outfit marca Kurtmann.

Fusta: Pull & Bear via Kurtmann
Camasa: Miniprix
Pantofi: Random
Cercei: Random
Ceas: ASReplica
















Cum vi se pare outfitul meu?



Etichete: ,