Paleta de farduri Makeup Revolution- review si swatch




    Inainte de Craciun am primit un colet mult asteptat de la Aoro. Cel mai asteptat produs a fost paleta de farduri. Am chetuit putin bani, tinand cont ca pe site sunt produse foarte bune la preturi foarte accesibile.  Mi-am cumparat paleta de la MakeUp Revolution Girls On Film, ulei pentru corp Nivea si o oja Gabriela Salvette.

    Am cautat pe site special o paleta de farduri care sa fie buna si la pret mic. Despre paletele de la Make-up Revolution London nu am citit nimic pe vreun site de la noi, ci doar pe site-urile sau blogurile din strainanate si review-rile/ swatch-urile erau foarte convingatoare asa ca nu am mai stat pe ganduri. Pe site sunt mai multe palete, cu diverse culori. Initial am vrut alta paleta insa cand am vrut sa palsez comanda nu mai era pe stoc si m-am reprofilat. Numai bine ca dupa ce am dat comanda, arevenit pe stoc acea paleta. Dar nu regret deloc ca am luat-o!

   Inca de cand am deschis coletul am fost foarte incantata!

    Brandul Makeup Revolution London  este un brand destul de cunoscut, poate fi usor asemanat cu MUA, insa sunt total diferite. Brandul s-a lansat in Londra inmartie  2014 si ofera performante revolutionare si de calitate in fiecare produs, la preturi foarte mici. Gama porneste de la  £ 1.
Ofera o gama de produse pentru toate tonurile de piele.

   Paleta de farduri de ochi Makeup Revolution Girl On Film a reusit sa ma surprinda din prima clipa. Si cum prima impresie este foare importanta, lucru care pe mine ma face sa cumpar inca un produs din gama lor. Ambalata foarte frumos, exact ca un film. Paleta dintr-un plastic negru, foarte rezistent si lucios era imbracata intr-o carcasa din carton, foarte eleganta care are pe fata  denumirea brandului si a paletei iar pe verso toate nuantele paletei.



   Cand am deschis-o am ramas iarasi placut impresionata. Paleta extrem de eleganta, ce prezinta o oglinda mare si un aplicator dublu a fost eclipsata de nuantele extrem e frumoase.

   Contine 18 nuante, dintre care 12 nuante sunt stralucitoare iar 6 nuante sunt mate. Peste toate cele 18 nuante se afla un plastic pe care este trecuta numele fiecarei nuante in parte. Foarte ingenios!



   Daca ai vedea paleta pentru prima oara ai putea spune ca a costat bani grei insa nu, a costat foarte putin, 49 lei pentru 18 nuante de farduri superbe.

   Nuantele sunt foarte pigmentate. Eu nu folosesc deloc primer si fardurile reusesc sa puna foarte frumos in valoare nuanta ochilor mei. Aceasta paleta contine nuante de farduri naturale, nu foarte striente ce pot realiza cu brio un machiaj de zi sau de seara, si pentru absolut orice ocazie.  Desi trebuie sa va spun ca am folosit mai mult culorile sidefate, chiar si ziua, pentru ca nu sunt foarte stralucitoare incat sa par o pitipoanca lucioasa la lumina zilei.

Swatch

Nuntele sidefate: 



Nuantele mate:



   Fardurile rezista bine pe ochi, aproximativ 8 ore fara primer, nu se intind. Cand folosesc pensula sunt putin prafoase insa sufland usor excesul de fard, nu mai exista nicio problema.

     Eu de cand am cumparat aceasta paleta doar pe ea o folosesc. O recomand cu mare drag!

                                     Pe site puteti gasi mult mai multe nuante.

Etichete: , , , ,