Rimel Scandaleyes Curl Alert de la Rimmel London- review



   In postarea de astazi o sa va vorbesc despre un produs de make-up, care este nelipsit pentru mine.

    Acesta este rimelul, care pentru mine este cel mai important, fara fond de ten, farduri de pleoape pot iesi din casa, insa preferatul meu ramane rimelul.

  In postarea de astazi o sa va vorbesc despre un rimel de la Rimmel London, este vorba de rimelul Scandaleyes Curl Alert.



  Il am de ceva timp insa l-am lasat deoparte pentru ca aveam prea multe desfacute si nu voiam sa se usuce, dar nu am mai rezistat si am inceput anul cu un rimel nou, numai bun de testat.

  Pentru inceput imi place la nebunie peria, care este arcuita si nu ma incomodeaza deloc atunci cand o folosesc. Permite aplicarea usoara a rimelului fara a risca sa ma murdaresc pe pleoapa superioara si reusesc sa-mi intorc foarte frumos toate genele odata. Este un negru intens ce pune foarte frumos in evidenta ochii. Nu incarca genele deloc! ci le separa, le arcuieste si alungeste. Nu se scurge, nu se intinde si nu lasa particule uscate pe obraz dupa mai multe ore de purtare.




Inainte



Dupa



   Desi la inceput am fost sceptica, caci am crezut ca nu e cine stie ce rimel, dar acum imi place si il folosesc tot timpul. Trebuie sa metionez si faptul ca foarte rar sunt dezamagita de un rimel, caci avand genele destul de marisoare. nu am nevoie de un rimel extrem de special.

   Eu nu l-am cumpaart pe acesta, asa ca nu stiu cat costa intr-un magazin, dar l-am avzut pe Aoro.ro la pretul de 20 lei. Un pret foarte bun pentru ceea ce face. Merita din plin!

  Il recomand cu drag!


Voi ati incercat acest rimel?
Ce impresie v-a lasat?

Etichete: , , ,