Ultimele comenzi de la Sheinside si Romwe


 
    Se pare ca am inceput saptamana bine.Am primit 3 colete in aceiasi zi, unul de la Romwe si doua de la Sheinside. Mi-am luat pulovere ( muuulte) si jachete. Am vrut sa-i iau si mamei ceva insa nu am nimerit deloc marimile. Mai exact de la Sheinside am vrut sa-i iau ceva, insa masurile nu au fost ca pe site si hainutele ii sunt marisoare. :( Unele imi sunt si mie mari..dar na, asta e riscul.

    Doua colete au ajuns la posta iar unul fiind trimis prin UPS a ajuns acasa prin curier rapid.

   De la Romwe am primit un pulovar, care sincer..nu ma da pe spate! E ciudat, transparent..dar am sa vad eu cum o sa-l asortez si ce va iesi.



  Primul colet de la Sheinside a continut 2 pulovere, un tricou, o jacheta si o pereche de cercei. Sunt frumoase. Pulovarul cu tepi imi place cel mai mult, cel galben e si el destul de dragut, dar parca la spate nu sta cum vreu eu! Jacheta am ales-o M, gresit am facut. Trebuia un S, dar arata bine. Mamei o sa i-o dau. Tricoul este si el frumusel, imi place. Cerceii sunt suuperbiii! Desi am regretat la inceput, acum sunt super incanatata!






   Cel de-al doile colet Sheinside a continut un pulovar, si doua jachete.
   Ma asteptam la alt pulovar, se pare ca am pus link-ul gresit, dar si acesta este frumos.
Jacheta in carouri e suuperba, e subtirica, perfecta pentru zilele de primavara. Desi am ales L, pentru ca mi s-a spus ca M nu este disponibil, pe eticheta scrie 38, se pare ca s-a ma gasit o jacheta pentru mine ;))





   Iar ultima jacheta, neagra m-a cam dezamagit. Am ales M, insa la dimensiuni erau total diferite de cum ar fi trebuit sa fie. Ma asteptam sa fie mai mica dupa dimensiunile lor dar nu a fost asa. De exemplu la bust scria 84 si cred ca e 94. In plus captuseala de la o maneca a fost cusuta rau, incat nici nu puteam baga mana, ca se intorcea pe toate partile. Am taiat captuseala si acum merge, insa nu e asa cum as fi vrut. Era tot pentru mama, se pare ca e cam ghinionista! O sa o iau tot eu :D

   Aaa...era sa uit de o comanda ajunsa saptamana trecuta. Este vorba de un pulovar si o rochita. Ambele sunt extrem de frumoase. Pulovarul l-am ales marimea XS si imi vine perfect iar rochita de asemenea e superba doar ca am gresit marimea. Parca am fost beata cand mi-am ales marimea, si anume XL, cand eu port de la ei S sau M...nu stiu, parca am fost legata la ochi. Oricum modelul e superb si o sa o iau iarasi doar ca marimea mai mica.




    Cam atat pentru moment, acum nu mai astept nicio comanda de la Sheinside, dar astept una de la Romwe.

Etichete: ,