Balsam de buze Neutrogena- review



   V-am aratat ca in ultima comanda plasata pe Aoro.ro, mi-am adaugat si un balsam de buze Neutrogena. Despre el vreau sa va vorbesc astazi.




    In general nu ma prea dau in vant dupa balsamul de buze, prefer sa nu-l folosesc prea des, ci doar atunci cand buzele mele au foarte mare nevoie.

    Balsamurile de buze lipsesc din trusa mea, nu stiu, parca nicioata nu am gasit unul care sa imi placa, sa ma dea pe spate. Ultimul balsam de buze incercat, a fost Baby Lips, caruia i s-a facut foarte mare reclama, dar care mie una nu mi-a placut si l-am abandonat.

   Cred ca perioada in care buzele noastre au mai mare nevoie este pe timpul pe timpul iernii, sau primavara  ( cel putin la mine ), pentru ca vantul si schimbarile de temperatura imi fac buzele foarte uscate si crapate.
 Asa cum v-am spus mai sus, eu nu am baslamuri de buze in trusa, ci doar luciuri si rujuri. Insa sa stiti ca am perioade si perioade. Adica, sunt anumite perioade cand vreau sa folosesc doar rujuri, apoi ma plictisesc si folosesc doar luciuri de buze si rar, imi doresc sa folosesc doar balsam.


    Faptul ca oficial a inceput primavara, ma face sa-mi doresc sa am un balsam de buze la mine, pentru orice eventualitate, asa ca l-am ales pe cel de la Neutrogena, si nu-mi pare rau deloc!

   Eu am mai incercat produse de la zcest brand si recunosc, am avut parte de rezultate mai mult decat satisfacatoare, asa ca nu aveam niciun dubiu ca noul balsam de buze imi va  fi pe plac.

   Neutrogena este un brand foarte cunoscut, dateaza inca din 1930  cand Emanuel Stolaroff a fondat o fabrica numita NITON, ca furnizaore de cosmetice pentru saloanele de infrumusetare si in industria filmului. Abia in anul 1940 cosmeticele lor au fost accesibile publicului larg. Produsul de lansare a companiei a fost un sapun special Neutrogena, facut dupa reteta unui chimist belgian, apoi compania a luat numele de Neutrogena Corporation. Insa din 1994, Neutrogena face parte din Johnson & Johnson iar gama larga de produse fabricate sunt recunoscute pentru compozitia lor de 99% glicerol.

    Sper uimirea mea, acest balsam de buze Neutrogena, mi-a placut mai mult decat ma asteptam. De ce spun asta?

    Pentru ca, inainte cand foloseam un balsam de buze, ma dadeam rar, foarte rar, atunci cand imi aminteam, nu simteam nevoia sa il folosesc zilnic. Insa de la prima aplicare acestui balsam am fost placut impresionata.
     Balsamul are o textura cremoasa, ce hidrateaza intens buzele. Efectul de hidratare tinand cateva ore, in conditiile in care nu mananci sau bei. Sper uimirea mea, dupa cateva minute de la aplicare nu mi-am simtit buzele lipicioase, ca la alte basamuri de buze, ci au ramas la fel de hidratate si catifelate ca la inceput. Are un miros placut, nu foarte puternic.

    Este primul balsam de buze care ma face sa il refolosesc de cateva ori pe zi! Pentru acest lucru vi-l recomand cu mare, mare drag! Cu siguranta veti fi la fel de incantate ca si mine.

Voi ati folosit acest balsam de buze?
Cum vi s-a parut?

Etichete: , , ,