Gel de dus Yves Rocher cu ulei de masline- review    De la Yves Rocher nu am prea multe produse. Am incercat samponul antimatreata dar nu mi-a placut deloc si gelurile de dus cu nuci de macadamia si cu boabe de cafea, cele doua mi-au placut la nebunie si le-as recumpara oricand, mai ales ca pretul este foarte bun.

   Astazi va vorbesc tot despre un gel de dus Yves Rocher cu ulei de masline. Este un gel de dus nectar, este gelatinos si are un miros placut, natural. Eu aplic o cantitatea maricica de gel de dus insa e destul de spornic, nu se consuma asa repede cum m-as fi asteptat.

   Face o spuma delicata si mirosul invaluie toata baia. Dupa dus pielea nu este extrem de catifelata insa nu ma deranjeaza pentru ca intotdauna folosesc un lapte de corp. Mirosul nu rezista mult pe piele dupa folosire.

   Gramajul este de 400 ml.


   Gelul de dus se gaseste intr-un bidonas din plastic iar sistemul de deschidere este prin desfiletare. Mi-as fi dorit sa aiba un alt sistem, o pompita ceva, dar nu e o problema majora.   Pot sa spun ca e un gel de bun, nu m-a dat pe spate dar ce pot sa spun e ca ma face sa-l refolosesc la fiecare dus, asa ca eu cred ca merita cumparat!

    Nu stiu pretul, insa pe site veti gasi o multime de  detalii.


Voi ati folosit acest gel de dus?

Etichete: , ,