Kit pentru sprancene Makeup Revolution- review



   V-a intrebat pe facebook carui produs sa-i fac review prima data: kitul de sprancene sau fondul de ten si majoritatea ati ales kitul pentru spancene. Dar stati linistite, ii voi face un review si fondului de ten.

   Cred ca majoritatea dintre voi stiti ca forma sprancenelor este foarte importanta, astfel incat acestea fiind responsabile de 80% din mimica fetei.

   Inainte de  ca spune parerea mea despre acest kit, va voi spune cateva sfaturi pe care si eu le-am citit   de-a lungul timpului in diverse reviste sau articolo.

Sfaturi:

   Primul pas este tunderea sprancenelor. Pentru inceput trebuie sa le pieptanam in sus apoi tundem varfurile cu o forfecuta pentru par orientand lamele catre nas.

   Pensarea sprancenelor. Pentru acest pas putem lua un creion sau o pensula si vom putea vedea exact cum vor arata sprancenele. Exact ca in poza de mai jos.



   Grosimea sprancenelor este dictata de forma fetei si de trasaturi. Astfel daca ai o frumte mica si ochi mici este indicat sa alegi sprancene subtiri, insa daca ai trasaturi puternice si fruntea lata este in dicat sa nu pensezi foarte mult din ele.

   Machiajul pentru sprancene este alegerea perfecta pentru a umple golurile din  sprancene si pentru a le da forma dorita fara a interveni tatuandu-le.


   Cred ca sunt cele mai simple sfaturi pentru fiecare dintre noi si pe care oricine le poate aplica acasa.

   Acum revenind la review-ul pregatit, trebuie sa va spun ca este pentru prima data cand incerc un kit pentru sprancene. Pana acum foloseam creion. Insa acum sunt extrem de bucuroasa ca am descoperit acest kit. De la Makeup Revolution eu mai am o paleta de farduri care imi place la nebunie, asa ca nu aveam dubii ca nu-mi va placea.

  Eu mi-am ales nuanta mai deschisa mai exact Light Medium pentru ca am culoarea parului mai deschisa insa pentru cele cu parul mai inchis exista pe Aoro.ro si un kit mai inchis.

  Acest kit pentru sprancene. de la Makeup Revolution contine 3 farduri cu nuantele alese si un gel pentru fixarea sprancenelor, in plus avem si o pensula pentru aplicarea fardului si pentru a le fixa, si o mica penseta.




   Imi place ca sunt extrem de pigmentate si nu este necesar foarte mult produs pentru a defini bine sprancenele. Eu combin doua nuante, cea din dreapta sus si pe cea din stanga jos, iar culoarea iese perfecta! Se aplica usor si rezista foarte mult. Desi nu e rezistent la apa nu mi s-a intins sau scurs la contactul cu apa.

Sus: Inainte
Jos: Dupa


    Cutiuta kit-ului este extrem de eleganta, asemenea unui produs high-end. Prezinta si o oglinda astfel incat este foarte utila, putand sa o luam cu noi oriunde.

   Pretul este de 22 lei, un pret extrem, de bun, pentru rezultatele bune de care avem parte. Eu una vi-l recomand cu drag si cu siguranta nu veti regreta!!


Voi ati folosit acest kit?
Cum vi s-a parut?

Etichete: , , ,