Masca hidratanta racoritoare Gerovital Happiness- review



     Acum ceva timp am primit un coletel frumos de la Farmec, Acesta continea o masca hidratanta racoritoare, un CC cream si un borcans super cute, cele doua produse sunt din gama Happiness.



   Astazi o sa va vorbesc despre masca hidratanta Gerivital Hapiness.



      Pentru inceput trebuie sa va spun ca miroase demential de bine!! A zmeura, un miros dulce acrisor.. yummy!

     Recipientul mastii este unul practic. intr-un tub din plastic iar capacul se deschide foarte usor. Trebuie sa recunosc, nu prea folosesc  masti de fata ( rusine mie! ), cred ca sunt prea lenesa.. insa masca aceasta chiar imi place!


      A nu se intelege ca nu am folosit niciodata masti de fata! Ba da, am folosit destule. Insa trebuie sa va spun ca textura acestei masti este diferita de cele incercate de mine. Este ca un gel/ser pentru fata. Culoarea sa este alba insa aplicand-o pe ten devine transparenta. Efectul revigorant se simte instant dupa aplicare, tenul fiind rasfatat din plin.




     Se lasa 3 minute sa actioneze dupa care se clateste. Dupa clatire tenul este mai catifelat si hidratat iar mirosul persista subtil. Desi are un miros intens nu am avut probleme cu tenul, cum ar fi mancarimea, usturimea sau alte neplaceri, asa ca nu vad niciun motiv de a nu o incerca. Eu a folosit-o de cateva ori si imi place la nebunie asa ca v-o recomand cu drag si voua!!


Voi ati folosit aceasta masca?


Etichete: , , ,