Noua comanda pe Sheinside   Ghiciti ce mi-am ales iarasi de pe Sheinside?


   Asa-i ca sunt nebuna? prea mult produse mi-am luat de la ei :)) Ce sa fac daca imi plac si mi se par chiar calitative in raport cu preturile.

    Dar se pare ca dolarul a crescut, deci vor fi putin mai scumpe ;))

   Mi-am ales 3 produse superbe, o rochita, o camasa si o gentuta. Cand a vazut sora mea pozele, a cam strambat din nas, semn ca nu-i plac, dar nu conteaza mie imi plac la nebunieee!! Pe toate le-am ales pe baza pozelor de pe site, de la cliente si toate arata bine de tot.

   Prima rochita o gasiti AICI, sormea ma intreaba: " Cei asta? " Eu: Rochie, draga!!! E dovada faptului ca nu a vazut pozele de pe site, asa ca inainte de a stramba si voi din nas va invit pe site ;))   Apoi va astept parerea.    Camasuta aceasta mi-a atras atentia datorita contrastului negru-piersica. Am avzut o fata acre o poarta si se aseaza tare bine!      Ultimul produs ales a fost o geanta pentru umar cu print leopard. Nu prea am gentute pentru umar asa ca a fost cazul sa o adaug in colectie, iar produse cu print leopard nu am nici macar unul. Asa ca am ales-o instant.   Nu stiu ce parere aveti de produse, eu una abia astept sa-mi soseasca si sper sa fi ales bine!


 Ce parere aveti ? Vreau o parere sincera, sincera! :*