Noutati



Saptamana aceasta a fost una frumoasa, obositoare insa frumoasa. De ce spun ca a fost frumoasa? Pentru ca a primit o multime de colete, fie prin curier, fie prin posta si mi-am mai luat si eu cate ceva.

Saptamana am inceput-o cu un colet frumos de la Melvita. Am scris un articol despre produsele lor, pentru un concurs dedicat bloggerilor si desi eu stiam ca premiul este o sticluta de ulei de argan de 10 ml, am fost placut ( foarte placut ) impresionata sa primesc si produsul despre care am scris in articol, pe care deja l-am incercat si e suuuper, dar mai multe va spun intr-un articol special.



Cei de la Brio Crystal au daruit cate o atentie cu ocazia martisorului fiecarei doamne si domnisoare care a trimis un mesaj privat cu datele lor pe facebook si asa am facut si eu. Au niste bijuterii superbe si nestiind ce o sa primesc am sarit in sus de bucurie cand am vazut ca am primit o bratarica tare, tare draguta.



Un alt colet perfect a fost de la Face Bucharest, pentru ca am participat la un concurs pe blogul Cameliei si am castigat un set de produse format din gel de dus si crema de corp din gama preferata, eu a ales-o pe cea cu lapte de capra, care e absolut dementiala pentru ca am incercat cateva mostre. Iar pe langa premiu am mai primit si cateva mostre si un pix. M-a bucurat enorm acest premiu!! Camelia intodeauna face surprize frumoase!



Mi-am luat si o fustita de pe Miniprix. Aceasi fustita pe care o vazusem pe Kurtmann dar care era la un pret putin mai maricel, asa ca am facut o afacere buna. Imi plqce si o sa fac o tinuta pentru a vedea si voi cum e, sper sa va placa si voua!



Voi ce ati mai cumparat sau primit?

Etichete: , , ,