Ootd: Black- white crop jacket




   Desi vremea de ieri nu a fost tocmai cea care mi-as fi dorit eu, se putea un pic mai cald, insa nu m-am dat batuta si am facut ceva poze pentru a va arata noua mea jacheta  de la Sheinside.

   Imi place la nebunie!!! Contrastul alb-negru da foarte bine, materialul este foarte bun si placut la atingere. Este subtirica, perfecta pentru zilele calduroase de primavara. Imi place pentru ca poate fi purtata la absolut orice, fie tinuta eleganta sau casual, fie purtand o pereche de pantaloni, fusta sau chiar peste o rochita frumoasa.

  Eu am ales sa o port cu o pereche de pantaloni crem de la Kurtmann si un tricou tot de la ei. Am ales o pereche e pantofi crem pentru o tinuta eleganta. Iar geantade la Chicnova a completat perfect tinuta, potrivindu-se foarte bine cu modelul jachetei.

   Aaa... am uitat sa va spun, marimea aleasa de mine este M si imi vine perfect. Cred ca si S mi-ar fi venit, insa mai erau doar 2 modele pe stoc asa ca m-am grabit si am ales-o.  Daca va place nu ezitati sa o cumparati pentru ca merita fiecare banut in parte!

Jacketa: Sheinside
Pantaloni: Kurtmann
Tricou: Kurtmann
Geanta: Chicnova
Ceas: Sophia's Boutique
Cercei: Sheinside
Pantofi: Magazin local












        
Cum vi se pare acesta jacheta?

Etichete: ,