OOTD- Spring is here




    Noua tinuta pe care o sa v-o prezint astazi include un produs Kurtmann. Data trecuta v-am aratat fusta superba de la ei si am vazut ca v-a placut mult, asa ca a venit timpul sa va arat si pantalonii.




   Mie una imi plac la nebunie. Desi initial am luat 38 si mi-au fost mari, am facut retur imediat pentru a lua marimea 36 si acestia imi vin de minune. Contrastul bej si negru da foarte bine, pot fi purtati atat intr-o tinuta casual cat si in una eleganta. In plus sunt foarte elastici asa ca ma simt perfect in ei. Eu am ales sa-i combin cu bluza superba de la Sheinside care initial nu mi-a placut, dar cred ca este o combinatie perfecta! Talia inalta este printre modalitatile de  a alege o pereche de pantaloni, pentru ca avantajeaza orice silueta.

   Vremea de afara este foarte capricioasa, este doar innorat asa ca este aproape imposibil ca pozele sa iasa perfect. Dar ne descurcam cu ce avem.

   Pe site sunt o multime de reduceri, si sa stiti ca in orice wekeend la comenzile cu valoare de peste 90 lei avem transport gratuit!! Si daca va abonati la newsletter o sa primiti tot timpul noutatile si cand sunt reactualizate stocurile pentru a putea prinde cat mai repede produsele favorite.  Eu sunt de mult inscrisa si acest lucru m-a ajutat mult pentru ca pot vedea inaintea celorlati promotiile si noutatile.

   Pe lista de cumparaturi am aceasta fusta care imi placee la nebunieeeee!! Asa-i ca frumoasa?

Pantaloni: Zara via Kurtmann
Pulovar: Sheinside
Pantofi: Random
Cercei: Sheinside
Ceas: ASReplica












Voi ce ati gasit pe site care sa va placa mult?