Tratamente Killy's- review



   Cred ca am testat suficient produsele primite e la Killy's, asa ca a venit timpul sa va vorbesc despre ele.

    O sa va vorbesc despre un lac regenerator, lac intaritor pentru unghii si gel inmuiere cuticule.


     Va spun inca de la inceput ca sunt primele produse tip tratament pentru unghii care au reusit sa ma convinga sa le folosesc de fiecare data cand imi fac manichiura si nu numai.

 Lacul regenerator Killy's.

    La fel ca celalalte doua produse, se gaseste in sticlute foarte tari si extrem de frumoase, de elegante. Produsul are culoare alba-laptoasa, cu un miros placut. Eu il aplic de fiecare data cand imi fac manichiura ca baza pentru lacul de unghii si am observat o imbunatatire a rezistentei manichiurii. Fiindca inainte manichiua mea rezista cam 2 zile, insa acum rezista cu 2 zile in plus. Si pe deasupra, chiar daca nu il folosesc ca lac deasupra ojei, am observat ca ofera un luciu frumos. Se poate aplica atat ca lac de unghii cat si ca baza,

   Pentru mine este produsul perfect si eu vi-l recomand cu drag.






Gel inmuiere cuticule Killy's

Recunosc, nu am mai folosit un astfel de produs pana acum. Daca in urma cu jumatate de an faceam marea greseala de a-mi taia cuticulele ( nu va recomand  ), acum am renuntat definitiv la acest prost obicei. Acesta are o culoare rozalie si se aplica pe cuticule, se asteapta 3 minute, se imping cuticulele dupa care clatim bine mainile. Are ca si celalalte produse un miros foarte placut. Cuticulele sunt foarte moi dupa aplicare iar cu betisoarele abrazive le imping usor. Unghiile raman extrem de frumoase, parca ar fi facute la salon.

  Daca inca nu ati incercat un astfel e produs, este cazul sa-l folositi pe cel de la Kily's, pentru ca merita!


Lac intaritor pentru unghii Killy's



   Eu il folosesc ca lac pentru unghii atunci cand nu am chef de manichiura sofisticata. Se poate aplica intr-un singur strat sau doua. Desi din sticluta este verde, stati linistite nu va veti inverzi unghiile ;)). Imi place ca poate fi folosit atat ca baza, cat si simplu, ca lac. Trebuie sa va spun ca ofera un luciu foarte, foarte intens!


  Cele trei produse folosite de mine si despre care v-am vorbit astazi m-au multumit si vi le recomand cu mare drag. Se gasesc in Cora, Auchan sau Carrefor, asa ca daca inca nu le-ati incercat , trebuie sa le cautati. Nu stiu cat costa, dar din ce am citit nu sunt scumpe ci sunt chiar accesibile la pret.

   De cand folosesc cele doua tratamente am observat o imbunatatire a unghiilor, acestea nu se mai rup, exfoliaza iar manichiura rezista mult mai mult!


Voi ati folosit aceste produse? Ce parere v-au lasat?

Etichete: , , , ,