Accesorii pentru tinute indrazneteSe apropie sarbatorile asa ca e obligatoriu sa ne alegem accesoriile sau sa le cumparam din timp. Tinutele purtate de sarbatori trebuie sa iasa din anonimat avand niste accesorii superbe  care sa atraga toate privirile.

Eu v-am mai scris despre accsoriile de pe Eachbuyer insa si de data aceasta o sa va mai arat cateva modele. Pe langa faptul ca preturile sunt mici, mai au si reduceri destul de substantiale.

Daca pana de curand purtam mai des cercei lungi, acum s-a schimbat treaba, nu stiu de ce insa port mai mult cercei micuti si imi plac la nebunie!

Colierele trebuie si ele la loc de ciste in casuta de bijuterii. Eu prefer colierele statement pentru ca pot fi purtate la absolut orice daca stim cum sa le combinam.

Un alt accesoriu care mie imi place la nebunie este ceasul. Desi am o multime nu ma pot abtine sa nu ma uit si sa cumpar altele noi, modele sunt cu zecile si parca niciodata nu sunt destule. Astazi o sa va arat cateva.

Accesoriile pe care o sa vi le arat astazi sunt pe atat de frumoase pe cat sunt de ieftine. Asa ca, daca doriti ceva frumos la un pret mic aici le gasiti.

Click
Click
Click

Cum vi se par accesoriile alese?