Curatenia cu Doracil Moppa- sprayInaintea sabatorilor a fost tare mult de munca, ba curatenie, ba mancare, ba sa ne mai aranjam si noi putin, sau mai stiu eu ce alte treburi, asa ca nu am avut cum sa va vorbesc despre produsul nou incercat.

Stiu ca ati muncit tare mult la curatenie in perioada de dinaintea sarbatorilor ( nu ca de obicei nu am face, insa parca acum e altfel ), si ar fi trebuit sa va spun mai devreme despre ce am mai incercat eu din domeniul curateniei, daca pot spune asa.

Pana acum nu prea v-am vorbit despre astfel de produse insa am incercat un spray Doracil Moppa, de la triodeluxe, care mi-a placut mult.
Stim cu totii, ca praful este prezent tot timpul, chiar de-l stergem incontinuu, nu stiu cum face insa mereu se aseaza unde nu trebuie.Spray-ul pe care eu l-am incercat promite sa curete si sa ofere stralucire oricarui tip de pardoseli. Si asa este. Eu l-am folosit si inca il folosesc cu mare drag de fiecare data cand fac curatenie.
Am sters parchetul cu acest produs si spre bucuria mea acesta a ramas curat, curat, cu o usoara stralucire si nu aluneca!! Da, acest lucru imi place tare mult, fiindca la alte produse de acest gen risc sa-mi rup ceva prin casa. L-am folosit pentru a sterge praful despre absolut orice timp de mobila si si-a facut treaba cu mandrie.Pot spune ca are un miros cam puternic, nu mi-a provocat vreun fel de alergie sau alte reactii, dar este bine sa ne protejam cand il folosim si sa nu inhalam vaporii. Eu dupa ce l-am folosit am aerisit bine de tot casa pentru a nu ramane acel miros puternic.

Per total este un produs bun, care ma ajuta sa-mi fac casa luna! Gramajul este foarte avantajos, 750ml si iar pretul mai mult decat accesibil, 30 lei.

Pentru curatenia zilnica si pentru un spatiu curat vi-l recomand cu drag!


Voi ati folosit acest produs?

Etichete: ,