Flormar 10x Volume Sculpting Mascara- review
   Rimelul pentru mine reprezinta cea mai importanta parte a machiajului consider ca  il completeaza cel mai bine indiferent daca avem un make-up sofisticat sau unul simplu, el este punctul forte.

    In colectie am 7 rimeluri, nu stiu daca sunt multe sau putine insa e bine ca am de unde alege.  Cel despre care o sa va vorbesc astazi este un rimel abia primit si pot sa va spun ca fost primul produs incercat din colet.

   Este vorba de Flormar x10 volume sculpting mascara. Acesta promite sa separe genele si sa creeze de 10 ori mai mult volum.  Ce spun eu.. pai imi place!! La nebunie! Nu stiu daca am incercat pana acum vreun produs Flormar care sa ma dezamageasca si sper sa nu incerc vreunul.

   Recipientul rimeului este unul clasic, destul de elegant, iar periuta este una obisnuita, asa ca nu este dificila aplicarea rimelului si nu ne putem murdari deloc.   Negrul este destul de intens, suficient cat sa puna foarte bine in evidenta ochii. Eu aplic rimelul in doua straturi pentru un efect mai intens dar va pot spune sincer ca se pot aplica, chiar si 3 straturi fara a le incarca!

Sus: Fara rimel
Mijloc: 1 strat
Jos: 2 straturi

   Mie imi place la nebunie fiindca separa foarte bine genele, fata a le incarca nici macar putin, dupa aplicarea celor doua straturi efectul acela de machiaj natural exista. Eu l-am purtat 8 ore pe gene fara nicio problema nici nu a simtit ca sunt data cu rimel, nu s-a scurs, intins sau sa am picatele de rimel sub ochi. Despre volumul promis,adica de 10x mai mare ce pot sa spun, nu e chiar de 10x.. si sincer nu cred ca vreun rimel poate face asta! Insa ofera volum si alungire... de cand l-am primit il folosesc doar pe el, pentru ca are toate plusurile pe care eu le astept de la un astfel de produs si sincer.. nu are niciun minus.


  Eu vi-l recomand din toata inima, fara nicio retinere. Merita din plin!


Voi ati incercat acest rimel?

Etichete: ,