Gel de dus crema si lotiune de corp Ziaja cu unt de cacao- review



Nu stiu cum sunteti voi insa eu am o multime de geluri de dus si lotiuni de corp si nu stiu pe care sa o folosesc mai repede.. sau mai bine, nu stiam.. caci acum am un produs preferat care m-a surprin s- placut- mai mult ca alte produse incercate.

Vorbesc despre produse Ziaja, un gel de dus crema si o lotiune de corp cu o aroma irezistibila de... ( Ghici? ) cacao. Hmmm, yummy, yummy caci altfel nu le pot descrie!



Am avut norocul sa castiga cum ceva timp ( o luna sau chiar mai bine ) doua produse de la Ziaja pe blogul Beauty by Jules, insa avand prea multe produse dedicate ingrijirii corpului am ales sa le mai las putin sa se " odihneasca " dar sincer cu greu rezistam sa nu le deschid, asa ca am trecut la fapte.

Iar de curand am avut o mega surpriza sa castig iarasi doua produse de la aceasta firma, de data aceasta pe blogul Cameliei. Am fost ultra-mega-super incantata, si de data aceasta mi-am ales gama cu lapte de capra.

Acum inainte de a va spune parerea despre cele doua produse trebuie sa va marturisesc ceva! De fiecare data cand am castigat am fost placut impresionata de profesionalismul de care au dat dovada. De ce spun asta?! In primul rand coletul a ajuns extrem de repede, in al doilea rand pe langa faptul ca am castigat doua produse full size, in colet am mai avut o muuuuuultime de mostre pe care deja le-am incercat ( o sa va spun despre ele intr-un alt articol ) iar in al treilea rand am primit de fiecare data o scrisoare personalizata  si cu semnatura unei doamne sau dominsoare pe nume Adina, careia vreau sa-i multumesc pe aceasta cale.


Nici nu stiu cum sa incep sa descriu cat de mult imi plac cele doua produse din gama cu unt de cacao. Am mai incercat produse  cu astfel de aroma  dar niciodata nu am fost atat de multumita! In primul rand aroma este DE-MEN-TI-A-LA!! Un  miros intens dar NU gretos de cacao, care imi invaluie simturile de fiecare data cand il folosesc. Ambele produse au un miros delicios!

Gelul de dus crema cu unt de cacao este preferatul meu in acet moment, pe langa mirosul atat de placut, imi place si ca dupa folosire pielea ramane hidratata si catifelata, face o spuma delicata iar mirosul persista subtil pe piele. Ambalajul este practic de culoare inchisa iar capacul se deschide usor. Gelul de dus are o textura cremoasa si nu este necesar sa folosim cantitati imense ( dar eu o fac :d )




Lotiunea de corp este la fel de... delicioasa. Spre deosebire de gelul de dus aceasta se gaseste intr-un recipient alb ce prezinta o pompita de dozare care are un sistem de blocare, astfel incat nu vom irosi niciun pic de produs, Textura este de asemenea cremoasa si se intinde usor pe piele. Dupa folosire pielea ramane foarte, foarte catifelata, intens hidratata si usor lucioasa( pot asemana pielea dupa folosirea sa, asemenea satinului). Nu simt pielea uleioasa si ma pot imbraca imediat. Mirosul persista pe piele si a doua zi iar hainele folosite sunt impregnate cu aroma untului  de cacao.



Ce mai pot spune?! Imi plac la nebunie!! Dupa folosirea celor doua produse ma simt excelent, pielea este hidratata, catifelata iar mirosul persista mult timp pe piele, in plus produsele nu contin parabeni si sunt testate dermatologic.

Eu va recomand din suflet produsele Ziaja, produse de o calitate excelenta!


Voi ati incercat produsele descrise de mine? Sau alt produs?
Ce parere aveti depre produsele Ziaja?

Etichete: , , ,