Noutati Sheinside si H&M



Am lipsit o perioada bunicica de pe blog si de pe pagina de facebook, asa ca astazi revin cu un nou articol. Desi am o multime de review-uri de facut, dar timpul este prea putin, astazi o sa va arat noutatile Sheinside si H&M.

Stiati ca de la Sheinside aveam un colet la vama, am ajuns de Paste sa-l iau. Ce pot sa va spun.. am fost bine mersi, nu mi-am luat vreun document ceva care sa ateste ca am cumparat produsele sau ca le-am primit in urma colaborarii ( ca in cazul de fata ) si cand ajung in fata vamesei, dansa imi spune ca pentru coletele cu valoarea mai mare de 10$ se palteste TVA. Eii.. ok, eu ii explic ca le-am primit pentru a scrie despre ele, dar dansa imi spune ca ea nu are de unde sti ca eu nu mint si ca ar fi trebuit sa aduc dovada, mai exact pun  print al mailurilor. M-a iertat de data aceasta insa mi-a spus ca tine minte numele, pentru data viitoare ;)) Da, cum sa nu! Si culmea, de data aceasta nu mi-a mai fost desfacut pachetul. Eu una nu prea inteleg ce fac si cum fac..

Una peste alta produsele sunt suuuuperbe!! Geanta este divina, imi place printul, este incapatoare. Imi place ca poate fi purtata atat pe umar cat si simplu, ca plic. Abia astept sa v-o arat!



Rochita este super chic, printul este foarte vesel, materialul placut la atingere. Dar mai multe intr-o alta postare.



Camasuta si ea imi place mult de tot. Mi-am luat marimea M si imi vine foarte bine, materialul este placut la atingere. Desi am crezut ca nu este deloc transparenta, putin tot se vede, dar pe mine una nu ma deranjeaza deloc.



Si cum asteptam inca un colet de la ei, numai bine  ca suna curierul ce imi aduce un colet de la UPS. Yupiiiii!

Coletelul contine o geaca, un hanorac si o pereche de jeansi.


 Desi m-am ales marimea 29 pentru jeansi, acestea nu imi vin, imi sunt mici.. dar i se potrivesc surorii mele. Sunt trei sferturi si modelul este foarte fain.



Geaca e dementiala! E perfecta pentru acest sezon, poate fi purtata la orice. Mi-am luat marimea M si imi vine super bine. Este roz pal ca in poza de mai sus, insa nu am reusit sa mai prind culoarea asa cu e ea.



Hanoracul este foarte comod, calduros, materialul este extrem de placut la atingere. Ce sa mai!?! am facut cele mai bune alegeri!



Dar sa stiti ca mai astept 2 colete de la Sheinside! Abia astept sa vina.

De la H&M mi-am luat o pereche de blugi si sotului meu 2 tricouri. Mi-am luat marimea 36 la blugi dar nu-mi vin :(   ... i-am lasat si pe acestia surorii mele  iar eu mi-am luat acelasi model dar o marime mai mare pentru ca sunt foarte misto! Tricourile sotului sunt foarte frumoase, calitate foarte buna!




Mi-a sosit la posta si un pachet cu o pereche de dresuri castigate pe facebook care sunt foarte fashion. :d

A fost o perioada frumoasa. colete am luat, de distrat m-am distrat.. suuuper!!


Voi ce ati mai primit?
Cum ati petrecut sarbatorile?