Noutati SheinsideIeri a sosit curierul cu un colet Sheinside. La fel ca si pe celalalte colete de la ei, si pe acesta l-am asteptat cu nerabdare, mai ales sa vad daca produsele mi se potrivesc, atat ca model cat si ca marime. Si daaaaaaaa.... imi vine suuuuper!!Cel mai mult am avut emotii pentru salopeta, mi-am ales marimea S si masurile se potrivesc celor de pe site asa ca am facut alegerea buna si imi vine perfect. E neagra iar detaliile de pe umeri dau un aer foarte chic si elegant tinutei... aaaaa, sa nu mai spun de decupajul de la spate; foarte sexy. E scurtuta, mi-ar fi placut sa fie un piculet mai lunga, dar nu-i bai, imi place maxiiiim!


Stiti sacoul de aici? Despre care v-am spus ca masurile de pe site nu s-au potrivit? Ghiciti ce? Mi-am luat acelasi model doar ca am ales o culoare mai indrazneata, un galben aprins si de data aceasta mi-am luat masura S si imi vine perfect. In plus nu am avut acea problema cu ma neca pe care am intalnit-o la sora sa, cea pe negru.
Ultima alegre a fost o fustita. Si aceasta imi vine tare bine, masura este unica si mi se potriveste. E perfecta pentru acest sezon, poate fi purtata si cu dresuri si fara, si este foarte colorata. Abia astept sa va arat tinutele.
Cum vi se par produsele la prima vedere?
Care va tenteaza mai mult?