Ser facial pentru ten mixt/gras si deo stick, produse naturale



A trecut timp suficient de cand am primit produsele Qi Cosmetics, le-am testat zi de zi si cred ca este cazul sa va impartasesc experienta mea.

Am primit coletul cu mare entuziasm. Un colet ce continea doua produse naturale, despre care nu citisem nici macar o data. Trebuie sa mentionez ca este prima data cand incerc produsele Qi Cosmetics, au fost o noutate pentru mine si le-am studiat cu mare interes.

Qi Cosmetics este un producator de cosmetice organice, naturale 100%, realizate manual in Romania.

Mai exact, am primit un ser facial purifiant si echilibrant pentru ten mixt sau gras si un deo stick Asia Flower.



Incep prin a va spune ca serul facial mi-a placut inca de la inceput! Desi trebuie sa recunosc ca am fost putin sceptica crezand ca avand tenul gras si excesul de sebum este nelipsit, acest produs nu va face nimic bun ca sa schimbe acest lucru; insa am gresit si tare ma bucur!

Acest serum contine o formula antisepica si antibacteriana, conceputa pentru a elimina bacteriile  cauzatoare de acnee, a reduce inflamatia si roseata asociata cu acneea si a calma iritatia pielii.




Spre bucuria mea, acest produs a reusit sa ma convinga sa-l folosesc zilnic. La inceput mi s-a parut ca lasa tenul gras, insa mi-am dat seama si am reglat cantitatea de produs, de la 3 picaturi cat foloseam initial, acum folosesc doar 1-2 picaturi. De aceea este important sa ne dam seama care este cantitatea de produs necesara, acum tenul meu nu ramane deloc gras dupa aplicare; serul se absoarbe rapid in piele, lasa tenul extrem de catifelat , exact ca al unui bebelus. In perioada aceea a lunii, cand pe tenul meu au aparut  cateva cosuri, acest ser a reusit sa elimine acea roseata inestetica si spre uimirea mea acum nu imi mai apar deloc cosuri, lucru care se datoareaza acestui ser, fiindca de cand am inceput sa il testez nu am mai incercat niciun alt produs pentru ten. In plus, simt si vad cum tenul meu este mai frumos, mai luminos de cand folosesc  acest produs minune.

Avand atat de multe lucuru de facut , de vizitat in perioada sarbatorilor intr-o zi am uitat sa aplic serul si tenul meu" a cerut" sa-i fie respectata rutina, in unele locuri pielea se decojea si  ma strangea, efect care dupa aplicare a disparut instant.

Produsul se gaseste intr-o sticluta, cu o pompita, ce permite dozarea perfecta a cantitatii de produs.



Eu il folosesc zilnic in loc de crema de zi si ca baza de machiaj si isi face foarte bine treaba! Are un miros natural, a plante, desi la inceput nu mi-a placut deloc, acum m-am invatat si nu ma deranjeaza.

Este un produs excelent care merita toti banii, fiindca rezultatele sunt vizibile. Va recomand cu drag acest produs!

Cel de-al doilea produs incercat este deo stick Asia Flower. Este un deodorant usor parfumat cu o aroma florala. Se aplica prin apasare usoara, cu miscari lente pentru a permite compozitiei sa se topeasca putin la contactul cu pielea.






Ofera protectie eficienta si mirosul neplacut este inlaturat. Dar trebuie sa stiti ca deodorantul natural nu inhiba procesul de transpiratie.
Imi place ca dupa fiecare aplicare pielea ramane catifelata si nu ramane o senzatie neplacuta, lipicioasa ca la alte produse. Nu am avut niciun fel de iritatie in urma folosirii si nu pateaza deloc hainele.

Imi place acest deodorant, este diferit de tot ce am incercat pana acum si isi face bine treaba. Vi-l recomand cu drag!

Voi ati incercat aceste produse?

Etichete: , , , , ,