Cumparaturi H&M si Aoro



Saptamna trecuta mi-au sosit doua comenzi, de fapt au fost trei dar o sa va explic eu de ce spun doua.

Prima comanda ce a sosit a fost de la H&M, daca ati sti cat de mult am asteptat comanda! Nu a fost una mare, am beneficiat de reducere 10% si mai ales tarnsport gratuit asa ca mi-am luat o pereche de mocasini, care initial costau 50 lei, iar dupa aplicarea reducerii am platit 45 lei. Ce sa va spun? Sunt foarte frumosi mocasinii, atat de finuti. Cand i-am vazut mi-am spus: " Mamaaa, oare imi vin?? " Pentru ca imi pareau asa mici, dar nu, imi sunt perfecti.

Nu regret deloc ca i-am luat, daca va plac, eu zic sa-i luati, merita toti banutii.



Ce-a de-a doua comanda sosita a fost de la Aoro, o comanda destul de maricica. Mi-am luat mult laudatul rimel Miss Manga, un bluzh Maybelline Affinitone, un fixativ cu fixare usoara L'oreal, o oja Beyu, o oja mata Rimmel London, o oja L'oreal pe acre trebuia neaparat sa o incerc, o lotiune micelara in varianta travel size de la Bioderma si un kit pentru smokey eyes ( Care v-a fi premiul pentru viitorul concurs, pentru a va multumi ca sunteti alaturi de mine ). Abia astept sa incerc produsele si sa va spun parerea mea!



Ultima comanda a fost de la Miniprix. Am plasat-o fiindca pe judetul Galati a fost reducere 30% + transport gratuit. Am luat tenisi atat pentru mine cat si pentru sotul, mama si sora mea. Dar a trebuit sa returnez integral coletul. De ce? Pentru ca mie nu imi placea deloc cum arata produsul ales de mine iar pentru mama, sora si sotul meu tenisii cumparati nu li se potriveau ca si marime. Asa ca acum astept sa ajunga coletul la ei sa sa primesc banii inapoi.


Aaa.. mi-am laut inca o oja Golden Rose, de data aceasta mata.


Si daca tot sunt la capitolul cumparaturi, noutati, ieri mi-a sosit permiul castigat pe blogul Stelei in colaborare cu Dove, 3 geluri de dus absolut delicioase! Abia astept sa le incerc!




Voi ce ati mai primit/ cumparat saptamana trecuta?




Etichete: , , , ,