miercuri, 20 mai 2015

Notd- Shades of GrayIn postarea de astazi o sa va arat o noua oja. Mi-am cumparat-o de pe Aoro si a costat destul de putin, doar 6 lei, este de la Beyu, nr 324.

Este un grij sters, insa arata foarte bine, eu aplic doua straturi de fiecare data, se pot aplica si 3 straturi fara a se vedea fals si incarcat.  Rezista destul de bine pe unghii, la mine 2 zile insa asa cum stiti nicio oja nu rezista mai mult. Cum eu nu sunt adepta ojelor scumpe, adica nu dau 50 lei pe o oja, eu v-o recomand cu drag si sa stiti ca am incercat oje de la OPI care au rezistat foarte putin!

La aplicare se vad ceva urme insa dupa uscare dispar, si se usuca foarte repede, nu trebuie sa stau zeci de minute fara sa ma misc, de teama de a nu avea mai apoi urme pe unghii.Cum vi se pare nuanta?

3 comentarii:

  1. Mie imi place culoarea ,este speciala si firma ;puteam sa jur ca e Golden Rose :D .Un plus il constituie faptul ca se usca rapid.Mihaela Green Eyes

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa nuanta care se potriveste oricarei tinute. Eu as mai fi aplicat inca un strat.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce nuanta frumoasa! si eu tocmai mi-am comandat vreo 13 oje BeYu. Am doar una acasa, dar mi-a placut mult si-am zis sa mi mai cumpar :))

    RăspundețiȘtergere