Ootd- Rochie alba inflorata



De curand am primit cele doua produse mult asteptate de la Walktrendy. Despre acest site v-am mai vorbit intr-un articol, este un site nou si sunt extrem de incantata ca l-am descoperit!

In outfitul de astazi am ales sa va arat rochita care mie imi place tare mult. Este o rochita scurta, alba cu print floral ( de mult imi doream un astfel de model) si cu maneci lungi. Recunosc tipul acesta de rochita, vaporoasa nu si-a facut locul in garderoba mea pana acum. De ce? Pentru ca aveam impresia ca nu ma avantajeaza si ca ma fac mai plinuta de cat sunt, si poate ca acest lucru e adevarat,  uitandu-ma la unele poze ( pe care, desigur, nu vi le arat :)) ) care nu prea ma avanytajeaza. Sau poate, depinde de stare.

Oricum nu imi pare rau deloc ca am luat-o, fiindca e tipul acela de rochie, perfecta pentru vara, culoare deschisa + material vaporos = love!

Desi crezusem ca are curelusa, nu a fost asa, si am improvizat. Materialul este placut la atingere, se calca usor iar manecile lungi ii ofera un aer sofisticat. Eu mi-am luat marimea S, cred ca si XS ar fi fost bun, insa uitandu-ma la dimensiuni, ar fi fost mai scurta cu vreo 2 cm si nu ar fi fost chiar ok; se poate vedea din poze ca nici aceasta nu e chiar lunga, asa ca daca ar fi fost mai scurta nu as fi purtat-o. La spate arat extrem de bine, decolteul in V fiind extrem de atragator!

Va las pozele si va las pe voi sa decideti daca va place sau nu. Eu una o ador!

Rochie: Walktrendy
Sandale :Random












Cum vi se pare rochita?

Etichete: , ,