Ootd- yellow suit



V-am spus ca dupa ce am primit acest sacou, m-am gandit sa-l iau si pe alta culoare, de data aceasta si o marime mai mica, mai exact marimea S.
Zis si facut, sacoul acesta galben e divin! Culoarea e magnifica! Desi eu l-am purtat cu o pereche de jeansi, merge si mai bine cu o rochita... ies tare multe combinatii avandu-l pe el ca piesa de rezistenta.

Cu siguranta galbenul acesta aprins, va scoate din anonimat orice tinuta, e imposibil sa nu fim observate atunci cand il purtam. Materialul este unul bun, perfect pentru sezonul acesta; cand nu e nici cald, nici frig. Asa cum v-am spus mi-am luat marimea S, caci cel pe negru mi-e mare, dar ce credeti? Acesta ma tine atunci cand ma misc, asa ca o sa i-l dau mamei mele, fiindca ei ii vine perfect! ( E tare bine sa am pe cineva in familie caruia sa-i dau lucrurile pe care le cumpar si nu imi vin, nu mai risipesc bani si timp aiurea, daca nu e pentru mama, e pentru surioara mea, si tot gasesc un proprietar)

Si daca tot am facut combinatia cu o pereche de jeansi, cei pe care ii port sunt de la H&M si imi vine de minune! Ma simt excelent in ei, material de calitate si aspect placut. Cu siguranta pantalonii H&M merita toti banii.

Tricoul purtat cred eu ca vine bine cu acest sacou, are picatele galbene si rosii, asa ca ma incadrez bine in peisaj.

Sper sa va placa!

Sacou: Sheinside
Jeansi: H&M
Tricou: Bershka via Kurtmann
Pantofi: Magazin local
Ceas: Magazin local
Cercei: Magazin local
Colier: Lovelyshoes













Cum vi se pare tinuta mea?