NOTD- Midnight Kiss



Oja din aceasta saptamana este una noua, achizitionata de pe Aoro si pe care mi-am dorit-o mult. Este o oja mata, si face parte din colectia mea de oje mate.. colectie ce are la numar 2 oje ! ;))

Da, desi am avut o obsesie o perioada, sa-mi iau doar oje mate, dupa ce mi-am achizitionat una de la Golden Rose, pe care nu apucasem sa o incerc, imediat am dat comanda si pe Aoro de oja aceasta de la Rimmel London.
Eiii bine, dupa ce a sosit comanda, am luat imediat oja mata pentru a o pune la traba. Nuanta  misto, un albastru frumos. imi place la nebunie efectul mat pe care il are dupa aplicare. Din pacate acest efect nu tine prea mult. Aproximativ 3 ore a tinut la mine dupa care oja incepe sa capete un luciu subtil, nicidecum nu ramana mata ca la inceput.

Ca orice oja de acest tip, se usuca extrem de repede, fiind perfecta atunci cand suntem pe fuga si unghiile nu sunt facute iar rabdarea nu e tocmai punctul nostru forte. Inca un minus e faptul ca sare foarte repede, m-am dat seara si a doua zi a inceput sa sara. Nu stiu daca de vina sunt unghiile mele sau asa sunt ojele de acest tip.

Dupa ce am folosit prima oja mata din colectia mea, gata! Obsesia mi-a trecut si nu-mi mai trebuie!

Repet, dupa aplicare arata extrem de frumos, mi-ar fi placut la nebunie sa arata asa macar 2 zile, da na.. asta e!












Voi ati folosit vreo oja mata pana acum?
Cum vi se pare?

Etichete: , ,