Ootd- Love is in the air!


In postarea de astazi va arat o rochita acre mie imi place la nebunieee!! Desi cand am comandat-o mi-a fost putin teama ca nu ma v-a avantaja, nu a fost deloc asa. Dimpotriva, cred ca tipul si modelul acesta de rochita avantajeaza pe toata lumea, indiferent de inaltime sau masura hainutelor.

Eu mi-am ales S si imi vine perfect! Cred ca se potriveste si unui M, fiindca banda elastica din talie permite rochitei sa se muleze dupa talia noastra.
Printul cu inimioare este superb! Perfect pentru acest sezon. E prima data cand imi iau ceva cu inimioare si imi place fiindca ma inveseleste indiferent de starea pe care o am. Materialul este vaporos, mai exact: chifon si se potriveste perfect sezonului. Inca un plus ii acord aceste rochite fiindca lungimea este suuuuuuper, nu e nici prea lunga insa nici atat de scurta, asa cum sunt majoritatea rochitelor de pe site.

Sa stiti ca in ziua in care am purtat-o am primit tare multe complimente, dovada ca rochita aceasta atrage in mod sigur atentia.

Cadrul pe care l-am ales a fost unul rustic, am cautat un lan de grau si am dat drumul sedintei foto. Sper sa va placa ce a iesit! Mie imi place mult!

Rochita: SheIn
















Cum vi se pare rochita cu inimioare?