Ootd- Tassel dress



V-am intrebat pe facebook ce outfit v-ati dori intai, iar majoritatea raspunsurilor au fost cu rochita, asa ca am urmat dorinta voastra.

Si de data aceasta ama les un cadru natural, iarasi am cautat un lan cu grau care arata foarte bine si am facut ceva poze in ciuda vatului puternic.
Rochita este una speciala, are un model deosebit pe care nu l-am mai vazut pana acum. Materialul este fin, din bumbac, in spate este putin mai lunga iar in fata are are o despicatura si este putin mai scurta. Recunosc, m-ar fi placut putin ( putin ) mai lunga in fata, fiindca am fost nevoita sa o prind cu ceva pentru a nu se vedea lenjeria atunci cand merg. Decolteul este mai adanc fata de cum era pe site, pentru pozele acestea nu am prins nimic in zon bustului  insa  data viitoare o voi prinde fiindca atunci cand stau jos nu arata prea ok. ( sau arata tot lumii ;)) )
Mi-am luat marimea S si imi vine bine, in talie are un elastic ce se muleaza perfect pe talie. Franjurii dau un efect foarte special si atrag cu siguranta atentia. Mie imi palce la nebunie rochita si nu regret nicio clipa ca am luat-o!

Rochie: SheIn 













Cum vi se pare rochia?