Wishlist Sammydress



Dupa ce am primit superbii pantofi de la Sammydress, pantofi ce au fost pe placul multora dintre voi, am mai aruncat cate un ochi pe site, fiindca au produse frumoase si preturi avantajoase. Singurul lucru mai putin placut ar fi ca trebuie sa platim transportul in functie e greutatea coletului, insa putem alege foarte bine produse mai usoare sau care sunt cu transport gratuit.

Fiindca a venit vara, zilele sunt din ce in ce mai calde am rasfoit site-ul la categoria vestelor si am gasit o multime de modele care imi plac, au preturi mici si care cred ca m-ar avantaja.

Primul produs care mi-a atras atentia este un maioudin dantela. Arata foarte stylish si ofera un aer sofisticat oricarei tinute. Mie imi place tare, tare mult!
Aici



Urmatorul produs din wishlist este acest maiou cu print geometric. Cred ca ar arata foarte bine cu o pereche de pantaloni scurti si niste sandalute. Ar alcatui un outfit perfect pentru serile de vara.

Aici


Am bifat de pe lista acest top alb cu insertii din dantela. Mi se pare foarte chic si cu siguranta tinuta ar arata foarte eleganta.
Aici




Acestea sunt cateva dintre produsele ce se afla pe wishlist-ul meu, produsele arata foarte bine si preturile sunt foarte mici. 

Voua ce produse va plac de pe site?