Ootd- Criss- cross back top



Saptamna trecuta am primit un colet mult asteptat de la SheIn, in special pentru salopeta insa din pacate nici salopeta, nici pantalonii nu mi se potrivesc ca marime, ci doar superba bluzita pe care v-o arat astazi. Chiar daca pantalonii nu vi-i pot arata, salopeta va avea o postare dedicata ei avand-o ca model pe sora mea.
Pana la salopeta sa va spun cate ceva de bluzita.

Culoarea acestei bluze este superba, un verde intens, materialul este placut la atingere si in acest sezon face fata cu brio caldurii excesive. L-am ales in special pentru frumosul model de pe spate, care face aceasta bluzita una speciala si care atrage in mod sigur atentia. Desi la inceput mi-a fost..cum sa spun.. teama e prea mult spus, mai bine spus: mi-am dorit sa nu fie transparenta si din fericire nu este, in zona bustului prezinta o dublura si nu se vede nimic! Mi-am ales marimea M si e perfecta!

Binainteles ca am accesorizat tinuta cu o pereche de cercei de culoarea bluziei si bratara mea Soufeel! Acum sunt gata de plecareee!

Am ales sa fac si cateva poze inconjurata de floarea soarelui - un cadru superb -, poze ce le veti vedea la sfarsitul articolului!

Bluza: SheIn
Fusta: Romwe
Sandale: Miniprix
Bratara: Soufeel



















                                                   Cum vi se pare outfitul de astazi?