Ootd: Salopeta, alegerea perfecta



In outfitul de astazi o sa va arat o tinuta perfecta pentru o petrecere! Am ales o salopeta absolut superba, dupa esecul de data trecuta; cand marimea salopetei nu mi s-a potrivit, si pe cat e de frumoasa e aceasta,  se aseaza si atat de bine!

De data aceasta mi-am ales marimea M, si imi vine foarte bine; ma simt extrem de lejer in ea, nu ma incomodeaza deloc. Materialul este foarte fin ( v-am spus ca nu ma prea pricep la materiale asa ca nu stiu exact ce este si nu vreau sa va induc in eroare; cert e ca arata foarte bine ), insertiile din dantela din partea de sus si din lateral si acel material bej ofera eleganta si feminitate, si cu siguranta este o alegere foarte buna pentru o ocazie speciala.

Am ales sa port pantofii cu fluturi pe care vi i-am mai aratat si sa accesorizez tinuta cu noua geanta, care poate fi purtata atat ca plic ( asa cum este in poza ) cat si pe umar, fiind dotata cu un lant special. Trebuie sa va spun ca este extrem de spatioasa si prezinta mai multe compartimente. O recomand cu drag!

Salopeta: Walktrendy
Geanta: SheIn
Pantofi: Sammydress

















Cum vi se pare tinuta de astazi?

Etichete: , , ,