Rasfat suprem cu noua gama de geluri de dus Dove




Postarea de asatzi este despre cum ne putem ingriji pielea, la dus, avand parte de un rasfat suprem. V-am spus intr-o postare speciala de noua gama de ingrijire Dove, gama ce promite piele fina si catifelata de la primul dus. Am avut ocazia sa incerc 3 produse din aceasta gama si era cazul sa revin cu impresiile mele.





Trebuie sa va spun inca de la inceput faptul ca in general nu prea cred in reclamele acestea care promit multe, insa de cand am incercat primul gel de dus, am ramas placut impresionata sa vad ca reclama de la aceste produse este adevarata!!

Eu am incercat gelul de dus Go Fresh, Caring protection si Depply nourishing. Le-am luat pe rand, nerabdatoare sa vad daca isi fac treaba asa cum promit. Hmmm... acum cand scriu inca imi amintesc de aroma placuta a acestor 3 produse. Toate imi plac la nebunie! Au miros foarte placut si subtil, ce persista pe piele cateva ore dupa dus.  Au o textura foarte cremoasa, ce face o spuma delicata. Si este adevarat faptul ca pielea ramane fina si catifelata inca de la primul dus, nu mai este nevoie sa folosesc crema sau lapte de corp fiindca pielea mea are parte de hidratare si miros placut doar de la aceste geluri de dus.

Chiar daca toate imi plac la nebunie, preferatul meu este gelul de dus caring protection, ce are un miros exact pe placul meu.

Cam acestea au fost impresiile pe care mi le-au lasat noile geluri de dus Dove si nu-mi ramane decat sa va spun ca trebuie sa le incercati!! Meritam sa avem parte de rasfat total, ceea ce Dove ne ofera din plin!





Voi ati incercat noua gama de geluri de dus  Dove?